Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Vaatwassers >> Content

Mijn GE Vaatwasser deur is op slot en stak Gesloten

Verschillende GE vaatwassers hebben een controle slot en deurslot functie die de toegang en werking van de vaatwasser te voorkomen door ongeautoriseerde gebruikers , zoals kinderen . Dit is een veiligheidsmaatregel , maar als de deur op slot en stak gesloten in fout , is enig onderzoek van het probleem nodig . Kind Lockout

Het kind lock-out functie op vele GE vaatwassers is ontworpen om kinderen te houden van de mogelijkheid om de deur te openen of te programmeren de vaatwasser . Om de vergrendeling op te heffen , drukt u op de "Lock " toetsenbord tweemaal . Dit toetsenbord bevindt zich boven de "China - Kristal" of "Normal Soil " pads op het bedieningspaneel op sommige modellen . Op andere modellen zonder Lock toetsenbord , drukt u tweemaal op de " Normal - Soil " toetsenblok. De lock-lampje gaat uit.
Cyclus Vooruitgang

Sommige vaatwassers hebben een draaiknop die langzaam roteert als de cyclus vordert en de deur vergrendeld blijft tijdens dit proces. De timer dial zal blijven draaien totdat wijzend op de "Off "-stand , die aangeeft dat de vaatwasser is voltooid en de deur veilig kan worden geopend . Temperaturen in de vaatwasser zijn te warm om toegang , terwijl de deur vergrendeld blijft en de timer cyclus draait nog steeds , die langer kan duren als een energiebesparing cyclus is geselecteerd . Forceer de deur open tot de timer wijst naar "Off".
Reset

Als de vaatwasser deur vergrendeld blijft , start een nieuwe wascyclus en laat de volledige cyclus te voltooien , als de deur kan blijven vergrendeld als een cyclus wordt onderbroken en niet opnieuw gestart . Als de cyclus is voltooid en de vaatwasser is voldoende gekoelde maar blijft de deur op slot en vast gesloten , probeer dan een reset van de stroomvoeding . Schakel de stroom naar de vaatwasser en wacht 30 seconden . Herstel de kracht en probeer de deur van de vaatwasser .
Repair Needed

openen Als de deur vast blijft zitten nadat u een nieuwe wasbeurt zijn begonnen en kon de ring om de afwerking van de cyclus en afkoelen en een reset hebt uitgevoerd , zou dienst nodig zijn. De deur schakelaar assemblage moet mogelijk worden gereset of de besturingskaart vervangen . Hiervoor moet de demontage van de vaatwasser voor toegang tot de deur schakelaar of control board , dit is een taak best overgelaten aan professionals . Neem contact op met GE voor hulp .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/dishwashers/1002053049.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.