Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Mijn Frigidaire Model PLD2855RFC1 Heeft een Lekkende Deur

De Frigidaire PLD2855RFC1 is een 24 - inch ingebouwde vaatwasser . Het is gevoelig voor hetzelfde probleem als andere vaatwassers en zal zo lekken via de zijkanten van de deur . De belangrijkste oorzaak voor deze deur lekkage is een defecte afdichting , die je zou moeten kunnen vervangen op je eigen in een paar eenvoudige stappen . Deurrubbers

De deur pakking is wat zeehonden de Frigidaire de deur dicht . Het is een rubberen strip die langs de inwendige omtrek van de deur en houdt het luchtdicht . De pakking kan na verloop van tijd , echter , wat leidt tot scheuren of krimp die zijn vermogen om een ​​goede afdichting te vormen zal belemmeren . De pakking kan ook los zijn en niet goed houden aan de binnenkamer . Het water dat rond spatten in uw vaatwasser tijdens cyclus zal dan in staat zijn om lekken rond de randen van de deur en uiteindelijk op uw vloer .
Het bestellen van een nieuwe pakking

de eerste stap om dat lekkende deur te stoppen is om een nieuwe pakking van Frigidaire bestellen. U kunt meestal noemen het bedrijf en bestel een - gewoon aangeven dat het voor de PLD2855RFC1 , of het kan niet passen . Dit model feite gebruikt twee pakkingen : een die past rond het bad en een die zit aan de onderkant van de deur . Week de nieuwe pakkingen in warm water voor een uur of twee om ervoor te zorgen dat ze uit te breiden en zal goed passen in uw wasmachine . Schakel de branding om uw keuken, zodat je jezelf niet schokken tijdens de installatie.
Het verwijderen van de Seals

De pakkingen in uw Frigidaire zitten stevig in de groeven en hoef je niet verlangen dat zij alle bouten te verwijderen . Rip gewoon ze in een hoek , en ze moeten glijden , vooral als ze al een beetje gedegradeerd. Reinig de groeven met een mild wasmiddel en spons om vuil of vet die zich hebben opgebouwd verwijderen en kon een stevige afdichting te voorkomen . Verwijder de voorkant van de deur door de twee schroeven aan elke kant van de deur interieur , schuif de deur helemaal naar beneden en slip uit de onderste deur pakking.
Afdichtingen
< br >

De nieuwe pakkingen past in de groeven van de oude. Je mag een beetje moeite , dus probeer het indrukken van de pakkingen in de groeven onder een hoek eerste. De afdichting aan de onderkant van de deur schuift vanaf de top op dezelfde manier waarop je het haalde . Zorg ervoor dat de pakkingen zijn knus , en geef de vaatwasser een test . De deur mag niet lekken als u de pakkingen correct hebt geïnstalleerd.

Hoe kan ik een rubberen klep te vervangen op een Kenmore Vaatwasser Feed Tube

De binnenste vulopening zich onderaan in het midden van uw Kenmore vaatwasser is aangesloten op de onderste sproeiarm en wordt gebruikt om water te rennen naar de sproeiarm voor het afgeven tijdens een reinigingscyclus . Als u geen water uit de sproeiarmen tijdens de reiniging , dan de binnenste vulopening kan worden losgekoppeld van de waterlijn of je kan een gebroken rubberen klep verbonden met

Meer dan ooit