Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe schoon een Under-the - Counter Whirlpool Vaatwasser

Whirlpool eerste begonnen met het maken wasmachines in 1911 , toen het bedrijf de Upton Machine Company heette . Het bedrijf is begonnen met het maken vaatwassers over 1945 , en veranderde haar naam in Whirlpool in 1949 . Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van vaatwassers en biedt meerdere modellen afwasautomaat . Whirlpool vaatwassers zijn ontworpen om een ​​lange tijd duren , maar ze onderhoud nodig om ze optimaal te laten functioneren . Het reinigen van een onder-de - toonbank Whirlpool vaatwasser vereist enige basismaterialen en een korte serie matig eenvoudige stappen. Wat je nodig hebt en Witte azijn
Spons
Rubberhandschoenen
Punttang
Tandenborstel
Toon meer instructies
1

leeg de vaatwasser . Dit helpt u efficiënter te reinigen. Kopen van 2

Giet een liter witte azijn in de vaatwasser . Witte azijn is handig voor het schoonmaken van vlekken van de plastic in de vaatwasser , en het deodoriseert ook.
3

Laat de vaatwasser op een hoog vuur , zodat de azijn vermengt zich met warm water en circuleert door het hele vaatwasser .
4

Open de vaatwasser zodra de cyclus is voltooid en wrijf over de gehele binnenkant met een zachte spons . Draag rubberen handschoenen , omdat het erg warm zal zijn in de vaatwasser na de hitte cyclus eindigt .
5

Gebruik punttang om eventuele voedselresten uit de afvoer en van de binnenkant van de deur te verwijderen zeehonden .
6

Inspecteer de rekken en de rollen om te controleren of er geen vuil overal geplakt . Gebruik een tandenborstel gedrenkt in azijn om iets te vinden te verwijderen .

Elektrische bedrading voor een GE Profile Vaatwasser

De elektrische bedrading nodig is voor de GE Profile vaatwasser is niet anders dan de elektrische bedrading vereist door een ander merk vaatwasser . Een 120 - volt, 20 ampère aardlekschakelaar - onderbreker beveiligd stopcontact circuit , of aardlekschakelaar circuit , dat er geen andere belastingen levert is vereist door de National Electrical Code . De GE Profile vaatwasser , net als alle vaatwa

Meer dan ooit