Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Deur gaat niet open op een KitchenAid Whisper Quiet Plus

Het kan erg verontrustend zijn als de deur op uw KitchenAid Whisper Quiet Plus vaatwasser niet zal openen . De deurklinken of automatisch vergrendeld wanneer je afsluit . Het blijft opgesloten in de hele wassen, spoelen en drogen cycli. Je denkt misschien dat de deur kapot als je niet kunt openen . Echter , kunt u ontdekken dat de deur slechts tijdelijk is gesloten . Stroomuitval

De elektrische voeding van uw KitchenAid Whisper Quiet Plus vaatwasser kan af te sluiten in midden-cyclus als gevolg van een stroomstoring in uw omgeving, een gesprongen zekering huishouden of een struikelde stroomonderbreker . De vaatwasser deur gaat niet open wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld in halverwege de cyclus . Controleer of de stroom is uitgevallen in uw omgeving. Open uw huishouden zekeringskast of stroomonderbreker doos . Vervang gesprongen zekeringen of de struikelde stroomonderbreker te resetten. De vaatwasser moet zijn cyclus tijdelijk te hervatten .
Power Surge

De motor op de afwasmachine uitgeschakeld zal worden halverwege de cyclus als er een stroomstoot of overbelasting van de macht de machine geleverd . De vaatwasser deur vergrendeld blijven . De motor start automatisch opnieuw binnen een paar minuten . De vaatwasser zal oppakken in welke cyclus actief was toen de motor uitgeschakeld . De deur van de afwasautomaat wordt automatisch ontgrendelen wanneer de machine de droogcyclus is voltooid .
Onjuist Latched

De deur op de KitchenAid Whisper Quiet Plus vaatwasser moet worden uitgeschakeld volledig voor het automatisch vergrendelen . De deur kan niet goed te openen als deze is gesloten slechts halverwege . Het grendelmechanisme kan slechts half vangen , waardoor het onmogelijk om de deur te openen . Duw de deur stevig dicht tot u de vergrendeling vangst horen . Til de klink te bevrijden uit het kozijn , en vervolgens de deur te openen.
Overwegingen

De vaatwasser deur en de grendel kan beschadigd raken als u zitten of staan ​​op de deur . De deur kan dan niet goed open . De deur van de afwasautomaat moet vrij kunnen openen als het apparaat is uitgeschakeld. Je moet ook in staat zijn om de deur te openen om gerechten toe te voegen voordat de machine komt in de " Main Wash " cyclus . Controleer of de " afwassen" cyclus lampje op het bedieningspaneel brandt niet . Til de vaatwasser deurklink . Open de deur als het spuiten in de vaatwasser stopt , en voeg de gerechten .

Wat is de witte cilinder in de bodem van een afwasmachine

? Vaatwassers zijn complexe machines die up zijn gemaakt van een verscheidenheid aan onderdelen . Weten welke onderdelen zijn die zal gaan een lange weg naar het helpen van u de juiste gevonden wanneer uw vaatwasser moet een vervanging. Je zon deel zien waarschijnlijk elke keer dat u de vaatwasser te openen: de witte cilinder porren omhoog door de bodem van de binnenste kamer . Het is de sproeitor

Meer dan ooit