Huis Tuin

Huis Tuin

Verschil tussen Volledig & Semi-geïntegreerde Vaatwassers

Vaatwassers worden begeerd voor hun functie - velen van ons gewoon niet graag de hand wassen onze vuile vaat - maar design speelt ook een factor . Voorbij zijn de dagen dat vaatwassers waren grote , logge machines die je moest aansluiten op kraan het aanrecht is . Vandaag de dag , vaatwassers passen naadloos in keuken ontwerpen , of de keuken is strak en modern of heeft een gezellige, landelijke sfeer . Het verschil tussen de volledig geïntegreerde en semi geïntegreerde vaatwassers zit in de details in het design . Volledig geïntegreerde vaatwassers

volledig geïntegreerde vaatwassers zijn ontworpen om naadloos aansluiten bij hun omgeving . Ze hebben een glad , gaaf front dat kan worden afgedekt met een kastdeur , hoewel niet alle huiseigenaren ervoor kiezen om ze te bedekken . In plaats daarvan , velen vertrekken de afwasmachines ontdekt , zoals het gestroomlijnde uiterlijk is nog steeds modern en aantrekkelijk in de meeste gevallen . Degenen die de vaatwasser ontdekt door een kastdeur laten kan ervoor kiezen om een handvat op de voorzijde van de deur van de vaatwasser geïnstalleerd zodat het makkelijker is om te openen .
Semi-geïntegreerde Vaatwassers

Half geïntegreerde vaatwassers , door het ontwerp , kan niet volledig worden verborgen door een kastdeur . Als volledig geïntegreerde vaatwassers , ze geïnstalleerd onder het aanrecht en tussen kasten of aan het einde van een rij van kasten. Unlike volledig geïntegreerde vaatwassers , maar ze kunnen niet volledig worden verborgen . Ze kunnen gedeeltelijk worden gedekt door een kastdeur , maar het bedieningspaneel of handvat voorkomt volledige dekking . Als gevolg hiervan , een aantal semi geïntegreerde vaatwassers hebben decoratieve panelen die vaak kan worden verwisseld of aangepast aan de omringende kasten passen .
Configuratiescherm

De locatie van het bedieningspaneel is de meest voor de hand liggende ontwerp verschil tussen volledig en semi geïntegreerde vaatwassers . In volledig geïntegreerde vaatwassers , wordt het bedieningspaneel verborgen zicht. Het is meestal gelegen op de top van de deur - wat betekent dat u om de vaatwasser te zien openen. In semi- geïntegreerde vaatwassers , alle of een deel van de controles zijn gelegen langs de bovenste voorpaneel .
Andere overwegingen

Het is niet altijd het ontwerp dat is de beslissende factor bij het kiezen tussen een volledig of semi geïntegreerde vaatwasser . Gezinnen met kleine kinderen kunnen kiezen voor een volledig geïntegreerde vaatwasser , omdat de controles zijn buiten het bereik van kleine vingers . Aan de andere kant , die verborgen bediening maakt het ook moeilijk om alle informatie over het wasprogramma , inclusief de tijd die resteert tot voltooiing te zien . Bovendien , volledig geïntegreerde modellen vaak duurder zijn, hoewel de prijs kan variëren per merk en door andere functies van de machine.

Het verwijderen van de F1 code op een Fisher & Paykel Dish Drawer

Fisher & Paykel vaatwasser laden zijn er in enkele en dubbele ladeblokken en bieden veel verschillende wassen en drogen cycli , evenals een elektronisch bedieningspaneel . Problemen met de schotel lade zal resulteren in een foutcode , zoals F1 op het bedieningspaneel om u te informeren over de moeilijkheid . Een F1 fout betekent dat te veel water de kuip is getreden. Je moet het probleem oplosse

Meer dan ooit