Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Hoe te Starts Problemen en stopt op een Bosch Vaatwasser

Bosch vaatwassers zijn waterbesparende , energiezuinige keukenapparatuur . Ontworpen door Duitse ingenieurs , Bosch apparatuur hebben een trotse reputatie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid . Echter , elk apparaat met bewegende delen aan slijtage onderhevig en kunnen problemen geven . Als uw Bosch vaatwasser stopt en begint tijdens het wassen , probeer dan deze tips voor probleemoplossing . Wat je nodig hebt
zaklamp
Toon meer instructies
1

Controleer om te controleren of de vaatwasser goed is aangesloten . De stekker kan los zijn getrild en is slechts af te werken . Kopen van 2

Onderzoek de watertoevoer te zorgen dat de belangrijkste water kraan open is. Het water klep bevindt zich meestal met de leidingen gevonden onder de gootsteen . Als de klep goed werkt , kan de vaatwasser inlaatklep het probleem veroorzaken . Minerale afzettingen kan hebben opgebouwd en worden verstopping van de klep en het voorkomen van de machine vullen met water .

Bepaal 3 als de deur is gesloten en correct vergrendeld . Een obstructie of een verbogen of gebroken grendel kan de deur beletten strak sluiten . Als de deur niet goed is vergrendeld , zal uw Bosch vaatwasser niet invullen of goed werken .
4

druk stevig op de "Power Scrub " en "Regular Wash " toetsen ingedrukt op hetzelfde moment . Houd deze toetsen ingedrukt , drukt u op de macht , of de knop " Start" . Een lampje op het bedieningspaneel zal het probleem zien . Als de " Wash " lampje gaat branden , duidt dit op een verwarmings- probleem . Als de "Spoelen /Dry" lampje wordt weergegeven , toont het een vulling schuld. Als de " Clean" brandt , de temperatuursensor ( NTC ) een fout heeft begaan .
5

Controleer het bedieningspaneel. Als het niet werkt, kan het nodig zijn om te worden vervangen door een servicetechnicus .
6

Controleer de afvoerleiding van de vaatwasser aan het sanitair verbinding onder het licht van een felle zaklamp . Alle Bosch vaatwassers hebben een duidelijke afvoerleiding die u toelaat om te zien of de lijn is aangesloten . Als de machine niet kan worden afgevoerd , zal het stoppen en starten in herhaalde pogingen om het wasprogramma te voltooien .

Bepaal
7 of de laden schuiven in volledig en soepel . Een verloren gegane stuk zilverwerk of andere kleine punt kan voorkomen dat de lade uit te schuiven en de deur kan niet sluiten als de lade is niet goed geplaatst .

Hoe schoon de onderste Spinner op een Kenmore Vaatwasser

Kenmore vaatwassers hebben een sproeiarm aan de onderkant van het apparaat , onder de onderste afdruiprek . De sproeiarm draait als water doorheen gaat , het sproeien van water en zeep op de gerechten op het onderste rek . Na regelmatig gebruik , kan de straalpijpen van de sproeiarm verstopt raken als gevolg van hard water afzettingen of zeep opbouw . Als de spuitkanaaltjes verstopt zijn , zal het

Meer dan ooit