Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Hoe schoon de recirculatie slang op een Bosch Vaatwasser

Bosch produceert een breed scala van afwasmachines voor thuisgebruik. Vaatwassers broodnodige gemak drukke gezinnen en individuen , maar soms vereisen ze een beetje extra onderhoud. Als de gerechten consequent spoelen slecht , overweeg dan het schoonmaken van de recirculatie slang , die het spoelwater in de vaatwasser draagt ​​. Voedselresten en andere opbouw kan de recirculatie slang verstoppen en de oorzaak slechte prestaties . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Tangen
Ondiepe pan
Tuinslang
Toon meer instructies
1

Schakel de voeding van de afwasmachine , en sluit de watertoevoer .

Zoek Pagina 2 de kick plaat aan de onderkant voor de vaatwasser . Verwijder de schroeven en til de kick plaat uit de vaatwasser , het vermijden van scherpe randen .
3

Zoek de recirculatie slang aangesloten op de pomp . De recirculatie slang loopt terug in de vaatwasser , en de afvoerslang loopt van de pomp naar de gootsteen of verwijdering .

Plaats
4 een ondiepe pan onder de pomp uiteinde van de slang om het overtollige water op te vangen . Draai de klem op de recirculatie slang met een schroevendraaier . Pak de klem met een tang en schuif het tot de slang vrij te geven . Herhaal deze procedure om het andere uiteinde van de slang los te koppelen .
5

Neem de recirculatie slang buiten . Laat water uit uw tuinslang door de recirculatie slang voor een of twee minuten om duidelijk vuil . Houd de slang rechtop eruit lopen het overtollige water .
6

Vervang de recirculatie slang en klemmen . Draai de klemmen volledig tot lekken of losraakt .

Vervang
7 de kick plaat en schroeven . Open de waterkraan en de kracht om vaatwasser te herstellen.

Hoe schoon een Under-the - Counter Whirlpool Vaatwasser

Whirlpool eerste begonnen met het maken wasmachines in 1911 , toen het bedrijf de Upton Machine Company heette . Het bedrijf is begonnen met het maken vaatwassers over 1945 , en veranderde haar naam in Whirlpool in 1949 . Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van vaatwassers en biedt meerdere modellen afwasautomaat . Whirlpool vaatwassers zijn ontworpen om een

Meer dan ooit