Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Hoe maak je een Black gegoten aluminium Vaatwasser Reinig

Vaatwassers bieden een handige manier om uw borden, bestek , pannen en ander keukengerei te reinigen in een klap . Net zoals uw servies , moet het toestel zelf regelmatig worden schoongemaakt om de efficiëntie te garanderen. Voedselresten kunnen komen te zitten in de vaatwasser , hard water vlekken kunnen opbouwen , en andere factoren kan een reiniging van het apparaat noodzakelijk . Een vuile vaatwasser kan ongewenste resten of afval achterlaten op de items die u probeert schoon te maken, het verslaan van zijn doel. Het schoonmaken van een zwart gegoten aluminium vaatwasser is vrij eenvoudig , en moet een keer per week of twee worden uitgevoerd . Wat je
Nylon spons nodig
zachte borstel
afwasmiddel
Baking soda -witte azijn
Vaatwasserbestendig cup
Toon meer instructies < br >
1

Verwijder alle gerechten en andere items uit de vaatwasser. Haal de schotel rekken . Kopen van 2

Dompel een nylon spons of een zachte borstel in heet water en zeep . Schrob de binnenkant van de vaatwasser . Schrob de muren en rondom de kuip van de vaatwasser , evenals rond de deur en de scharnieren .
3

Strooi zuiveringszout over de kuip van de vaatwasser . Schrob het bad , verwarmingselement en alle andere andere hardnekkige vlekken met een zachte borstel .
4

Plaats de schotel rekken .

Plaats 5 een kopje of twee van witte azijn in een vaatwasmachinebestendig beker en plaats het op het bovenste rek . Voer de vaatwasser op een normale cyclus .

Hoe maak je een val Drain verwijderen in een Kenmore Vaatwasser

Veel Kenmore vaatwasser modellen zijn uitgerust met een val over de afvoer in het interieur onderkant van het apparaat om voedsel deeltjes die anders de vaatwasser afvoerslang of het huishouden sanitair zou verstoppen vangen . Sommige Kenmore vaatwassers zijn ook gebouwd met een tweede val te filteren op vet en haar ook. Deze onderdelen moeten uit de afvoer periodiek worden verwijderd en gereinigd

Meer dan ooit