Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Wat is de aarding clip op een Kenmore Vaatwasser

? Kenmore vaatwassers zijn verkrijgbaar in zowel vaste als draagbare modellen . Permanente modellen moeten worden bevestigd aan het elektrische systeem van uw huis , en vereisen een 120 - volt aansluiting . Tijdens de bedrading proces , is het noodzakelijk dat u het apparaat te aarden met behulp van een aarding klem of schroef , die de elektrische stroom met de minste weerstand naar de aarde biedt . Terminal Block

klemmenblok De vaatwasser is het punt waarop de bedrading van de vaatwasser aangesloten op de leiding kabel door het elektrische systeem van uw huis . Het klemmenblok bevindt zich achter de onderste voorpaneel van de vaatwasser en is vastgezet met twee schroeven . Zodra het paneel is verwijderd , is het aansluitblok op de rechterzijde van de onderzijde van de vaatwasser , en is bedekt door een metalen deksel . Binnenkant van de terminal blok zijn twee draden , evenals de aarding klem of schroef , die wordt gebruikt om de vaatwasser te aarden.
Saftey Voorzorgsmaatregelen

voor het installeren of uitvoeren van enig onderhoud aan uw Kenmore vaatwasser , is het noodzakelijk dat u de stekker voeding van de afwasmachine . Om de voeding los te koppelen, schakelt u de hoofdschakelaar in uw home service paneel . Hoewel de vaatwasser niet een 240 - volt aansluiting zoals vele grote apparaten zoals uw bereik of droger nodig , de 120 - volt aansluiting is genoeg om dodelijk schokken veroorzaken .
Identificeren van de aardbout of Clip

Zodra de terminal blok verwijderd is , kijk naar de basis van het klemmenblok . Er is een schroef gemonteerd , ofwel naar links of onder de leiding kabel gat op het klemmenblok . In sommige gevallen kan deze schroef groen geschilderd worden , wat aangeeft dat het de aarding schroef .
Aarding van het Vaatwasser

met een platte schroevendraaier , draai de aardingsschroef . De aardeschroef heeft vaak een ring op de bodem van het, die u naar de kop van de schroef moet bewegen geïnstalleerd . Met de schroef na toegankelijke , wikkel de aarddraad uit de leiding kabel , die ofwel kaal of bedekt met groene afscherming , rond de schroef post, onder de wasmachine . Draai de schroef stevig te aarden de vaatwasser .

Hoe de scharnieren op een Kenmore Vaatwasser Door Repair

Als u eigenaar bent van een Kenmore vaatwasser , dan heb je een deur scharnier systeem dat een stelschroef voor het vastzetten en losmaken van spanning op de veren van de deur , die is verbonden met het scharnier bevat . Als u merkt dat de deur gaat niet open of dicht goed , moet je elke deur scharnier te inspecteren op de onderste onderkant van de vaatwasser te zien of er enige vorm van schade .

Meer dan ooit