Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Het repareren van een KitchenAid Vaatwasser Pump Motor

Hoewel er meerdere merken en modellen van vaatwassers , toch alle functies in principe op dezelfde manier . Ze zijn allemaal afhankelijk van een pomp en motor om de stroming van water in en uit het systeem te regelen terwijl ze schoon de gerechten . Als uw KitchenAid vaatwasser heeft problemen met de pomp motor , probeer vaststelling van het zelf voor het aanvragen van reparatie om jezelf tijd en geld besparen . Controleer de vaatwasser heeft Macht

Controleer altijd of uw vaatwasser heeft macht alvorens te beslissen om iets te vervangen of te herstellen . Als een breker uitgeschakeld in uw huis, kan de pomp motor worden beïnvloed en de vaatwasser wordt niet opgevuld of afliep . Als er andere componenten op de vaatwasser werkt, worden lichten verlichting of je hoort de vaatwasser waardoor mechanische geluiden , het wordt steeds elektriciteit. Als het gestopt in midcycle en werkt niet helemaal , een korte of een geblazen breaker verantwoordelijk en moeten onderzoeken kunnen zijn .
Toegang tot de pompmotor

Zodra u weet de vaatwasser heeft stroom uit, koppel het of schakel de stroomonderbreker terwijl u aan de vaststelling van het aan het risico van een elektrische schok uit te sluiten . Verwijder het toegangspaneel aan de onderkant van het apparaat door het los te schroeven . Zodra het paneel is uitgeschakeld, opent u de vaatwasser en trek de onderste korf , de spray toren en de sproeiarm . Deze worden meestal plaats gehouden met een bout die ongedaan moet . Je hebt nu toegang tot de pomp en de motor. Haak de bedrading van het en koppel de afvoerslang . Til de pomp uit de behuizing om de motor te onderzoeken .
Inspecteer de Motor

De motor krijgt soms puin van de gerechten in het stuck . Gebroken glas , voedsel weigeren en andere kleine voorwerpen kan de motor vastlopen en zijn functie belemmeren . Dit soort schade kan de motor volledig te breken, maar je zou in staat zijn om de functie te herstellen om de motor door het plukken van deze stukken uit het en spoelen van de motor grondig af . Als de rubberen afdichting van de pomp motor is geschonden en de motor lijkt te lekken water , is het veiliger om het helemaal te vervangen in plaats van te proberen om het te repareren om het risico van lekkage te voorkomen .
Replacement

Met de oude pomp motor al verwijderd , alles is al ingesteld voor een vervangende installatie . Vervang de gehele pomp en de motor om de kans op lekkage van het proberen om de oude pomp met de nieuwe motor verbinden voorkomen . Plus , kan de oude pomp hebben bijgedragen aan de motor defect , dus het is effectiever om het geheel te vervangen. Schuif de nieuwe pomp en de motor in de vaatwasser en de afvoerslang en de bedrading weer aan. Zet de spray toren en arm terug in en schroef ze terug op hun plaats voor het resetten van de rek . Herstel de kracht van de vaatwasser en uitvoeren van een testcyclus . Als de motor werkt , zet het toegangspaneel terug op de voorzijde . Bel KitchenAid direct bij 800-422-1230 als u nog steeds problemen ondervindt .

Hoe de Wash pomp te vervangen in een Electrolux Vaatwasser

Als uw Electrolux vaatwasser wordt ingeschakeld maar lijkt niet om iets te doen , zou het probleem met de pomp liggen . Dit armatuur pompen gebruikt afwaswater uit het apparaat aan het eind van de cyclus en door de sproeiarm dat de gerechten in de kast wast . Vervangen van de waspomp in een Electrolux vaatwasser moet u toegang tot de machines onder de kast te krijgen , dus bereid om wat tijd door

Meer dan ooit