Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

De installatie van de elektrische aansluitingen in een GE Vaatwasser

Of u nu een upgrade van uw bestaande vaatwasser of het installeren van een voor de eerste keer , is het handig om te weten wat de installatie nodig is. Aangezien General Electric vaatwassers op elektriciteit , een zekere hoeveelheid elektrische werk nodig om het toestel te installeren . Echter , de elektrische aansluitingen zijn vrij gemakkelijk in te vullen voor de gemiddelde doe-het - zelver . Elektrische vereisten

Controleer of elektrische systeem van uw huis veilig een GE vaatwasser kan ondersteunen . De meeste GE vaatwassers moet worden aangesloten op een 120 - volt, 15 ampère stopcontact , dat is de standaard uitlaat configuratie voor de meeste huizen . Het stopcontact moet hebben drie binnenkomst berichten - twee verticale palen voor de belangrijkste draden en een ronde sleuf voor de aardingskabel op de stekker van de stroomkabel . De uitlaat moet ook worden geaard om te voorkomen dat een golf van elektriciteit uit het kortsluiten van de vaatwasser en het starten van een brand . GE adviseert u contact op met een erkende elektricien als het stopcontact niet voldoet aan de eisen om veilig ondersteunen van een vaatwasser .
Zekering

Voorafgaand
het installeren van de elektrische aansluitingen voor uw GE vaatwasser , bevestigen dat de zekering of stroomonderbreker die elektriciteit levert aan het stopcontact van de vaatwasser is in de "Off" positie om elektrische schokken te voorkomen . Zoek uw huis zekeringskast of circuit paneel , afhankelijk van de elektrische systeem van uw huis . Schakel de zekering of stroomonderbreker label " vaatwasser . " Na de installatie is voltooid , reset de zekering of stroomonderbreker in de " On" positie om de macht te herstellen naar het stopcontact van de vaatwasser .
elektrische aansluitingen

Als de vaatwasser heeft een fabriek geïnstalleerde netsnoer , alles wat je hoeft te doen is steek de stekker inch Als het stopcontact in het bakje locatie gebied onder het aanrecht , snijd een 1 1/2-inch gat in de kast . Voer het netsnoer uit de vaatwasser , door het gat en sluit deze aan op het stopcontact . Als het netsnoer is gescheiden van de vaatwasser , verwijder de junction box cover van uw vaatwasser. Steek de stekker draden door de trekontlasting en draai om de draden vast te zetten. Controleer of de witte , groene en zwarte vaatwasser draden worden geregen door de kleinere opening beugel net onder de trekontlasting . Sluit de draden op kleur , zodat witte draad van de vaatwasser is aangesloten op de witte stekker draad , en doe hetzelfde voor de zwarte en groene draden. Zet de junction box deksel weer op , ervoor te zorgen dat de draden in de doos . Steek de stekker van het netsnoer in het stopcontact net voordat je de vaatwasser begeleiden in de kast .
Overwegingen

Als u zich ongemakkelijk doen elektrotechnische werkzaamheden bent , u don ' t moet uw GE vaatwasser zelf te installeren . Neem contact op met GE om een ​​service afspraak . GE kan een technicus sturen bij u thuis om de gehele installatie te voltooien voor u , met inbegrip van de elektrische aansluitingen . Daarnaast bespaart u tijd door het hebben van iemand anders installeren van uw vaatwasser , zul je weg komen te weten de installatie is goed gedaan.

Problemen met een LG LDF7810ST

Wanneer uw LG LDF7810ST model vaatwasser ervaringen problemen , zal een foutcode vaak verschijnen op het voorpaneel . Bijvoorbeeld , kan de macht of wassen pomp /motor niet aan. Strepen of witte afzettingen kunnen worden op de vaat. Lees de foutcode of diagnose van zichtbare tekenen van een storing de wasmachine op te lossen . Instructies 1 Controleer of de waterkraan open staat als de IE inla

Meer dan ooit