Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Hoe maak je een Bosch Vaatwasser afvoerpomp clear

Water wordt uit uw Bosch vaatwasser gepompt door de afvoer pomp motor ; het is gelegen aan de onderkant rechterkant van de vaatwasser . Als het water niet volledig aftappen of helemaal aftappen dan kan er een verstopping in de afvoerslang of pompmotor . Het is belangrijk om de afvoerpomp direct duidelijk overstromingen en andere schade die kan worden veroorzaakt door de verstopping te voorkomen . U kunt volledig oplossen van de oorzaak van het probleem door het handmatig verwijderen van de afvoerpomp . Wat je nodig hebt
Torx
Metal stuk
Flathead schroevendraaier
Natte doek
Rubberhandschoenen
Schotel scrubber
Toon meer instructies
1

Schakel de stroomtoevoer naar uw Bosch vaatwasser van uw keuken stroomonderbreker .

Verwijder 2 de twee T - 20 Torx- schroeven van de onderkant teen paneel aan de voorkant van de vaatwasser met een Torx bestuurder .

Kantel 3 de teen paneel , til deze omhoog om deze uit de vaatwasser te verwijderen . Verwijder de Torx- schroeven aan beide uiteinden van de zijpanelen .

Schuif 4 uit het zijpaneel bekleding , verwijder vervolgens de Torx-schroef uit de tank aan de rechterzijde van de binnenkant van de vaatwasser .
Goedkope 5

Verwijder de Torx- schroeven van de teen beugel , verwijder dan de beugel . Til het scharnierkapje ; trek de spanning van het netsnoer uit het scharnier.
6

Verwijder de grond draad van het scharnier met behulp punttang . Steek een stuk metaal of een kleine houten plank te houden van de tank van de basis van de vaatwasser .
7

Maak de kabelboom van de afvoerpomp motor op de rechter kant van de vaatwasser . < br >
8

Til de rubberen banden van de afvoerpomp motor , laat dan de vergrendeling aangesloten op de pomp met behulp van een platte schroevendraaier .
9

Draai de afvoer pomp motor met de klok mee je handen ; Til de pomp motor uit de vaatwasser
10

Koppel de afvoerslang van de zijkant van de pomp door het uittrekken van de slang met je handen . Duidelijk uit vuil of klompen in de pomp en de slang met een natte doek , rubber handschoenen of een uitgebreid gerecht scrubber , indien nodig.
11

Duw het uiteinde van de afvoerslang terug in de pomp motor eenmaal het is gewist. Plaats de pomp motor terug in de vaatwasser en draai hem tegen de klok in om deze te vergrendelen .
12

Schuif de rubberen bandjes terug over de motor , dan sluit de bedrading aan de achterkant van de motor .
13

Verwijder de kleine houten plank of metalen stuk van de basis van de vaatwasser , dan is de aarddraad aan het scharnier.
14

Sluit de spanning aan op het scharnier , en plaats het scharnier deksel er weer op. Plaats de rechter teen beugel terug op , en plaats de Torx-schroeven
15

Plaats de Torx-schroef in de tank aan de rechterzijde van de binnenkant van de vaatwasser . ; Schuif het paneel bekleding weer op . Plaats de Torx schroeven in beide uiteinden van de zijpanelen
16

Plaats de teen paneel weer aan. ; plaatst alle Torx schroeven . Schakel de voeding weer op uit de stroomonderbreker , voer een test wasbeurt om ervoor te zorgen dat het water goed is aftappen binnen de unit .

Waarom is Stuff Turning Oranje Mijn Vaatwasser

? Een afwasmachine gebruikt heet water en elektrisch aangedreven sproeiarmen dat waterstralen spuiten op de vaat te verwijderen aangekoekt voedsel en vet . Ook al werk van een vaatwasser is om gerechten te reinigen , het moet nog regelmatig worden gereinigd om te voorkomen opbouw van mineralen of oud voedsel uit om op uw andere gerechten, die hen kan vlekken oranje of andere kleuren . Pigmenten

Meer dan ooit