Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Set Ceiling Fan Richting voor Winter

De meeste mensen denken van plafondventilatoren als een manier koele kamers tijdens de hete zomer . Echter, plafondventilatoren net zo nuttig zijn tijdens de wintermaanden. Door het veranderen van de draairichting van uw plafond ventilator , kunt u direct de messen om koelere lucht opwaartse kracht , naar het plafond . Dit zal de warme lucht die van nature stijgt verdringen , waardoor het op in uw leefruimte . Terwijl de verwarming eigenschappen van een ventilator aan het plafond is niet waarschijnlijk dat de noodzaak van een conventioneel verwarmingssysteem te compenseren , kan het uw afhankelijkheid van kachels verminderen en lager uw energierekening . Wat je
Stap kruk , stoel of ladder nodig
Toon meer instructies
1

Schakel plafondventilator. U kunt dit doen door aan de snaar op de fan of via een afstandsbediening . Je moet ook wandschakelaar de ventilator draaien in de "uit "-stand . Kopen van 2

Wacht tot bladen van de ventilator aan het plafond om te stoppen met draaien . Voor de veiligheid , wil je niet te proberen het bereiken van uw hand naar de ventilator aan het plafond terwijl het nog in bedrijf is.

Vind 3 een ladder , krukje of stoel die u kunt gebruiken om staan ​​op terwijl u de richting van de bladen van je fan bent veranderen . Zorg ervoor dat u iets dat structureel gezond en veilig te gebruiken. Wat je ook gebruikt , zorg ervoor dat het is lang genoeg voor u om het lichaam van de ventilator aan het plafond is volledig te bekijken .
4

Zoek het plafond ventilator cilindrisch lichaam voor een kleine schakelaar . Op de meeste merken van plafondventilatoren , zal deze schakelaar niet meer dan 1-2 cm lang zijn en wordt verticaal georiënteerd . De meeste tuimelschakelaars zijn gemaakt van zwart plastic , waardoor ze gemakkelijk tegen een plafond ventilator licht gekleurde lichaam te lokaliseren .
5

Zet schakelaar de ventilator aan het plafond in de tegenovergestelde richting . Het moet klik stevig op zijn plaats .
6

Demonteer uw opstapje . Verplaats het opzij , zodat je genoeg ruimte om direct onder uw ventilator staan ​​hebben .
7

weer Zet uw plafond ventilator . Trek aan het touwtje en draai de schakelaar.

Besteed
8 aandacht aan de richting waarin de ventilator messen beginnen te draaien . Tijdens de wintermaanden moet de ventilatorbladen draaien in een richting van de klok .
9

Controleer uw resultaten door het testen voor een briesje . Zodra uw ventilator goed is ingesteld voor de winter , moet je niet in staat zijn om een wind te voelen van direct onder de ventilator .

Ceiling Fan doorgeven Route

Mits goed gebruikt , zal een ventilator aan het plafond houden uw kamer koel in de zomer en warm in de winter . Een plafond ventilator worden geplaatst in het midden van het plafond in de grootste grootte die past in de ruimte op basis van de plafondhoogte en gebiedsgrootte . De meeste kamers die groter zijn dan 150 vierkante meter nodig hebt van 52 -inch ventilator aan het plafond het meest effec

Meer dan ooit