Huis Tuin

Huis Tuin

Het kiezen van een plafond ventilator Grootte

Plafond fans hebben overhaast in de 21e eeuw met nieuwe looks en stijlen die maken de oude eruit als iets uit een film met Humphrey Bogart . Het kiezen van de juiste plafondventilator voor uw huis is nu moeilijker dan ooit , omdat zo veel van deze nieuwe stijlen zijn verleidelijk , maar ongepast . Het is daarom erg belangrijk om te weten wat te zoeken bij het kiezen van de grootte van uw plafond ventilator . Instructies
1

Selecteer de ventilator voor zijn functie voordat je iets doen . Een enorme fan is nauwelijks nodig voor een kleine slaapkamer , terwijl een zeer koele uitziende kleine ventilator niet gaat veel helpen voor een familiekamer met een kathedraal plafond te zijn .

Wees Pagina 2 bewust van de grootte van de kamer bij de dimensionering van de ventilatorbladen . De meeste fan fabrikanten van een schaal voor de ventilatorbladen op basis van vierkante meters . Ventilatorbladen worden gemeten door diameter. Aanbevolen maximale blad maten zijn 36 centimeter voor een kamer die is 100 vierkante meter ; 42 inch voor 144 vierkante meter ; 48 inch voor 225 vierkante meter ; en 52 inch voor 400 vierkante meter .

Overweeg
3 de hoogte van de ruimte en de hoogte van de bewoners van het huis bij het kiezen van een plafond ventilator met een lamp . Verlichtingsarmaturen kan nog een half voet of meer toe te voegen aan de totale grootte van een plafond. Als de mensen in het huis zijn groot , rekening houden met de kans op het raken van het hoofd op de lamp als de ventilator aan het plafond is opknoping van een 10 - meter hoge plafond .
4

Kennis te nemen van het verkeer in uw huis bij het kiezen van een plafondventilator grootte. Als de ventilator aan het plafond is gelegen boven een tafel of een weinig gebruikte kamer , een plafondventilator met een extravagante kroonluchter is minder kans op problemen opleveren . Bij het kiezen van een ventilator aan het plafond in een deel van het huis waar dit zwaar verkeer , zoals het midden van een woonkamer tussen de keuken en de hal naar de slaapkamers , moet je waarschijnlijk gaan ipv een kleinere ventilator zonder een lamp om ongelukken te voorkomen .

Hoe kunt u helpen verspreiden Verwarmen van het huis met plafondventilatoren

Verwarming van uw huis in de winter kan duur zijn . Omdat warmte stijgt , de meeste van de warmte die je betaalt voor zwembaden ongebruikt in de buurt van het plafond . Veel mensen die in een twee verdiepingen tellende huis wonen zijn voortdurend draaien van de thermostaat in een poging om de kou verslaan. Het runnen van uw plafond ventilator tijdens de winter helpt verspreiden warmte via uw huis

Meer dan ooit