Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te kiezen Outdoor plafondventilatoren ( Wet vs Damp )

Als u wilt koele buiten te houden wanneer u genieten van uw terras in de zomer , overweeg dan de aanschaf outdoor plafondventilatoren . U kunt kiezen tussen een Underwriters Laboratories gewaardeerde nat plafondventilator of een vochtige plafondventilator voor buiten gebruik . Nat -rated fans kunnen worden blootgesteld aan regen en opgericht in onbedekte gebieden , terwijl vochtige fans alleen in overdekte gebieden, waar ze beschermd zijn tegen direct contact met de elementen kan worden geïnstalleerd . Instructies
1

Beschouw het type buiten bekleding. Kijk om te zien of het gebied waar u de ventilator te gebruiken geheel bedekt is of als het een meer open gebied . Indien het plafond open is , zoals een overdekte patio , zal u een natte plafond ventilator nodig . Als het gebied volledig bedekt is en groot genoeg dat het plafond ventilator niet nat als het regent , moet een vochtige plafond ventilator voldoende zijn. Bijvoorbeeld , voor een groot , overdekt prieel, waar regen niet betreden , een vochtige fan zou geschikt zijn in de meeste gevallen . Kopen van 2

Denk aan de lokale weersomstandigheden . Als je ergens woont waar het weer is mild en niet erg warm , heb je niet een zeer krachtige ventilator aan het plafond nodig . Je zou willen om geld te besparen en kopen een minder krachtig als het kwik blijft op een redelijk niveau .

Onderzoek 3 de grootte van het gebied dat u van plan bent om te koelen . Als het een groot gebied , zal u een ventilator nodig met een grotere diameter . Als de ventilator aan het plafond zeer hoog zal worden opgehangen , moet u ook een grotere diameter .
4

Overweeg overhangen en laaghangende balken . In tegenstelling tot binnenshuis waar het plafond is vlak en relatief leeg , outdoor plafonds hebben vaak lagere palen en ondersteuning staven . Zorg ervoor dat je een groot genoeg ruimte zodat uw ventilator kan draaien zonder obstructie. Je zou kunnen overwegen een ventilator aan het plafond met een kleinere diameter om ervoor te zorgen dat het niet iets raken als het draait .
5

Zoek een ventilator die uw outdoor decor past . Outdoor plafondventilatoren komen in een grote verscheidenheid van stijlen . U kunt ervoor kiezen om tuinmeubilair overeenkomen , overeenkomen met uw type van outdoor behuizing of overeenkomen met de bomen en planten eromheen .

Overweeg
6 toe te voegen verlichting. U kunt kiezen voor een outdoor plafond ventilator kopen met verlichting of zonder . Sommige modellen zal u laten lichten later toe te voegen . Als verlichting is opgenomen , zorg ervoor dat de lichten en ventilator onafhankelijk van elkaar kunnen opereren .

Kijk
7 voor kleuren en materialen die niet vuil of corrosie vertonen . Gewoon omdat vochtige plafondventilatoren en natte plafondventilatoren zijn veilig voor gebruik buitenshuis betekent niet dat ze niet vuil worden of uitgeput raken door de elementen . Als u van plan om de ventilator voor een lange tijd te hebben , moet u hiermee rekening te houden .

Ceiling Fan Shakes Toen op High Speed ​​

Shaking plafondventilatoren kan vervelend zijn . Instabiele fans oorzaak verminderde luchtstroom , onnodig lawaai , en potentieel gevaar . Als de ventilator schudt terwijl op hoog , het is waarschijnlijk een van drie dingen : losse schroeven, een verwrongen fan blade , of een onbalans in de ventilator . Losse Schroeven dan maanden van intensief gebruik , schroeven in plafondventilatoren vaak los

Meer dan ooit