Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een plafond ventilator met lampen te installeren

Verlichte plafondventilatoren zijn multi- functioneel . Zij dienen het doel van de verfraaiing van een kamer, terwijl het verstrekken van een koele bries en centrale verlichting die verder dan het licht van een schemerlamp , die alleen ten goede aan de persoon die naast het bereikt . Verlichte plafondventilatoren zijn een beetje moeilijker te installeren dan reguliere plafondventilatoren , want je moet het licht fitter kit aan te sluiten op de gewone fan, maar met een assistent om u te helpen met het gewicht van de ventilator , moet de installatie niet meer dan nemen 1 hour.Things je nodig hebt
Phillips of een platte schroevendraaier
Alle onderdelen die nodig zijn om de bouw van de ventilator aan het plafond
gloeilamp ( en) dat de ventilator aan het plafond
past voltooien
Toon meer instructies
1

Voordat u begint te werken aan elektrische bedrading , moet u de lichtschakelaar en de stroomonderbreker in de ruimte waarin de ventilator aan het plafond wordt geïnstalleerd draaien . Probeer de ventilator aan het plafond te installeren overdag zodat u een venster voor natuurlijk licht kan openen . Als je doet de installatie tijdens de nacht , krijg zo veel licht als je kunt van andere kamers mogelijk , en met een spotlight zal een enorme hulp zijn.

Verwijder 2 het deksel van de uitlaat box op het plafond en de draden die u gebruikt om de ventilator te verbinden bloot . Dit gebeurt normaal gesproken met een kruiskopschroevendraaier , maar als je er geen hebt , zal een platte schroevendraaier werken .
3

Gebruik de schroeven die je net uit het stopcontact deksel , sluit montagebeugel het plafond ventilator om de doos stopcontact. Als u de installatie van de ventilator op een schuine wand , dat het open uiteinde van de montagebeugel wordt gedraaid naar de hogere kant van het plafond . Als het draaide zich om naar de onderkant , zal de ventilatorbladen het plafond raken wanneer ze geïnstalleerd .
4

Op het plafond ventilator motor , haal de motor schroeven en ringen van de onderkant van de motor .
5

Beslis of u wilt een korte stang of een lang gebruiken . Een lange stang wordt alleen gebruikt voor hoge plafonds . Als je eenmaal hebt besloten , duw de draden van de bovenzijde van de motor omhoog door de stang , schuif de kap ( het deel van het plafond ventilator die de montagebeugel covers) over de stang met de open kant naar boven en schuif het juk bestrijken (het deel van de ventilator aan het plafond dat de schroeven aan de onderkant van de stang covers) over de stang met de open kant naar beneden .

Take 6 uit de pen en de clip die het bezit pin bovenaan de motor en schuif de stang in de motor . Zodra de stang is in de motor , schuif de pen weer op zijn plaats en vergrendel de stang en de motor samen met het bedrijf clip .
7

Hang de stang op de bevestigingsbeugel en ervoor te zorgen dat het veilig is voordat u naar de volgende sectie .
8

Gebruik een draad aan op de draad die naar de montagebeugel op de grond draad van het vak stopcontact is aangesloten verbinden . De aarddraad zal ofwel groen of koper . Het enige wat je hoeft te doen is de uiteinden van de draden en bij elkaar te houden hen , zet de klem over de twee draden en draai deze rechtsom totdat het niet meer kan bewegen .
9

Sluit de zwarte stroomkabel uit de doos stopcontact en de zwarte en blauwe draden van de ventilator motor samen als je wilt dat de ventilator en de verlichting gecontroleerd door de kettingen op de ventilator .

alternatief , kan er een rode draad in het stopcontact worden doos , wat betekent dat je het kunt aansluiten op de blauwe draad aan de ventilator en het licht gecontroleerd door verschillende lichtschakelaars hebben .
10

Sluit de witte draad uit de doos stopcontact om de witte draad van de ventilatormotor .
11

Zorg dat geen van de draden worden blootgesteld voordat u naar de volgende stap. Als ze , verwijder de draad op en sluit ze weer .
12

Schuif de luifel op de stang tot aan het plafond op de montagebeugel te dekken en steek de schroeven door de gaten op de luifel en de montagebeugel op het te beveiligen.
13

Bevestig het plafond fan blade armen aan het plafond ventilatorbladen met blade schroeven en ringen .
14

Bevestig de fan blade armen naar de ventilator motor met de motor schroeven en ringen die u hebt verwijderd in stap 4 in de eerste sectie .
15

Sluit de kabel van de ventilator motor om de draad van het licht kit fitter .
16

Bevestig het licht kit installateur om de ventilator motor door het gelijktrekken van de gaten in de motor met de gaten in het licht kit fitter en het aanbrengen van schroeven om het op zijn plaats houden .
17

Installeer de gloeilamp ( en) aan het licht kit.
18

up Duw de lichte schaduw , totdat het schroefdraad einde van het licht kit en de pull-keten stokken uit de bodem en dan rijg het center cap op de bodem van de lichte schaduw . Bevestig het uiteinde van de trekketting de installatie van het plafond ventilator af . Schakel de stroomonderbreker en de lichtschakelaar , en zorg ervoor dat alles werkt . Ruim je rotzooi en je werk te bewonderen .

Wat Direction zijn plafondventilatoren te gaan in de zomer

? Plafondventilatoren circuleren de lucht in een ruimte tijdens de zomer en winter. Zorg ervoor dat het plafond ventilator draait in de juiste richting in de zomer om u een verkoelende bries en houden de kamer comfortabel. Linksom Plafond fans moeten linksom draaien in de zomer de lucht naar beneden te dwingen , het creëren van een koele bries . Clockwise Plafond ventilatoren kan rechtsom ged

Meer dan ooit