Huis Tuin

Huis Tuin

Problemen met draadloze Ceiling Fan Installeer

In het verleden , het installeren van een ventilator aan het plafond op een kathedraal plafond was zeker mogelijk , maar het beheersen van het betekende dat een langdurige pullchain bungelend in het midden van de kamer. Maar dankzij de draadloze afstandsbediening , dit probleem is een ding van het verleden . Nu kunnen draadloze plafondventilatoren op plafonds worden geïnstalleerd zonder de - decor onderbreken pullchain . Hier is hoe te installeren. Wat je nodig hebt
Wireless plafondventilator ScrewdriversWire strippersVoltage tester ( aanraking-type ) Wire connectorsElectrical tapeLadder ( indien nodig)
Toon meer instructies
1

Monteer de ventilator , met inbegrip de bladen , volgens de instructies die bij de kit geleverd.

Neem Pagina 2 van de montagebeugel en bevestig deze aan de box plafond met behulp van de twee schroeven waarmee de ventilator aan het plafond montage kit kwam . De montagebeugel zal een driekwart cirkel hebben in het centrum van het dat de bal in bezit heeft op de bovenkant van stang van de ventilator .

Til 3 de ventilator en zet de stang kogelgewricht binnen de montagebeugel . Dit zal u toelaten om beide handen te gebruiken voor de bedrading .
4

Controleer de draadloze ontvanger en de afstandsbediening om ervoor te zorgen dat ze beide zijn op dezelfde frequentie .
5

Sluit de aardedraad van de ventilator aan het plafond en de stang op de grond draad in het vak plafond .

Kijk
6 aan de draadloze ontvanger en je zou moeten opvallen dat de ene kant heeft een zwarte en een witte draad , en de andere kant heeft een witte , een rode en een blauwe draad . Het blauw en rood moeten worden geëtiketteerd over wat zij de macht ( in de meeste gevallen de blauwe voedt de lichten en de rode voedt de ventilator motor ) .

Sluit 7 de zwarte ontvanger draad met het zwarte plafond draad en de witte ontvanger draad aan het witte plafond draad .
8

aan de andere kant van de ontvanger , sluit de witte draad aan het witte plafond ventilator draad . Sluit de blauwe draad aan de blauwe plafond ventilator draad en sluit de rode draad met het zwarte plafond ventilator draad .
9

voorzichtig duwen alle draden en de draadloze ontvanger tot in de doos plafondinbouwdoos als beste je kunt.
10

Til luifel van de ventilator aan het plafond en schroef deze op zijn plaats . Dit zal alle van de bedrading en ontvanger blijven veilig binnen.
11

Schakel de stroom weer op het circuit , de batterijen in de afstandsbediening en test uw draadloze plafond ventilator installatie .

Hoe maak Decoratie van de ballon Step - by - Step

Het maken van uw eigen decoraties kunt u geld besparen bij de voorbereiding voor een feest of andere feestelijke gelegenheid . Ballonnen dienen als bruikbare materialen voor het maken van decoraties , zoals ze variëren in kleur , vorm en grootte . Dit maakt het gemakkelijk voor u om one-of- a-kind decoraties toe te voegen aan uw omgeving . Of het nu een verjaardagsfeest , picknick of een andere ge

Meer dan ooit