Huis Tuin

Huis Tuin

Op welke manier moet plafondventilatoren Draai Tijdens Summer

? Plafondventilatoren komen in een verscheidenheid van maten en vermogens , en kan verschillende aantallen van bladen en installatie-eisen hebben . Nadat uw ventilator goed is geïnstalleerd , veel fans komen met een schakelaar zodat je de draairichting van de bladen kunt instellen . De oriëntatie van de draaiende messen invloed op de luchtcirculatie . Welke kant de bladen draaien tijdens het zomerseizoen niet over een simpel antwoord . De fysica van luchtcirculatie , gevoeligheid van de huid , en de locatie van uw ventilator voor het antwoord . Hier is wat je moet overwegen om te beslissen welke manier die schakelaar . Hot Air

Hete lucht stijgt . Dat is de fysica principe je moet onthouden , zelfs in de zomer . In de winter warme lucht verzamelt op uw plafond , zodat de logische gedachte zou zijn om de bladen draaien in de richting die het best circuleert die uw hele kamer hete lucht . Waardoor de lucht omhoog helpt te behouden, zelfs hitte op uw woon- hoogte zonder een briesje . Je zou kunnen veronderstellen dat het tegenovergestelde waar is zou houden in de zomer , maar dat is niet altijd het geval .
Perception of werkelijkheid?

Menselijke huid reageert op de circulatie van de lucht op het. Een briesje helpt je voelt koeler want het reist over je huid , zachtjes verdampen vocht op het oppervlak. Alleen maar kijken naar een ventilator draaien en het voelen van de lucht circuleren zorgt ervoor dat je te zien dat je koeler . Je perceptie is vaak meer verhoogd dan de werkelijke circulatie van lucht als het reizen over je huid. Dit concept zou leiden u om te beslissen de messen moet draaien op een zodanige wijze aan de lucht naar beneden duwen zodat je de lucht voelen bewegen .
Fan Locatie

denk aan de locatie van uw ventilator bij het denken over het blad draait . Als je fan is hoog boven , bijvoorbeeld , op de top van een ontvangsthal , je kan kiezen om de messen draaien om direct helpen de warme lucht omhoog , het verlichten van de stress op je airconditioner herhaaldelijk lager de temperatuur van de lucht op de onderste niveau .
Samenvatting

uw warmtepomp of airconditioner instructies zou u naar uw ventilator in de ene of de andere voor een optimale koeling effectiviteit. Stel de messen te draaien in de richting dat maakt je koeler voelen . Zelfs als dat gevoel alleen maar wordt waargenomen , de perceptie is jouw werkelijkheid als het warm is . U wilt een ventilator aan het plafond om u af te koelen.

Plafond ventilator Maat voor een 10X16 Kamer

Plafond ventilatoren zorgen voor een energie- efficiënte manier van koelen van een woning. Door het verlagen van de ruimtetemperatuur zo veel als 8 graden , met behulp van een plafondventilator lager energieverbruik kunnen helpen en geld te besparen. Mesbreedte De grootte van een plafondventilator wordt bepaald door de mesbreedte . De mesbreedte varieert 29-54 centimeter . De meest populaire for

Meer dan ooit