Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Hampton Bay Plafondventilator Wire

Plafondventilatoren dienen als een aanwinst voor uw woonomgeving . Ze circuleren lucht rond een kamer , zodat u de kosten van verwarming en koeling uw huis. Bovendien , ze zijn stijlvol en voegen een vleugje klasse aan een kamer. Met de juiste tools , is het niet moeilijk om een ​​Hampton Bay ventilator aan het plafond bedraden . Wat je nodig hebt
Saber of sleutelgat zag
schroevendraaier
Potlood Elektriciteitsaansluitdoos
Toon meer instructies
Fan
1

Installeer een plafond box aan de locatie waar u de ventilator als je nog nooit een fan of plafond lamp in de kamer hebt gehad . Bepaal waar u het wilt en markeer de locatie met de elektrische kast die u wilt gebruiken door het traceren van de omtrek op het plafond met een potlood. Kopen van 2

Maak een gat langs de omtrek van de doos met een sleutelgat of decoupeerzaag . Plaats de doos in het gat tot de onderrand gelijk ligt met de onderkant van het plafond . Nagel aan de steun .

Shut 3 de stroom af naar het circuit van de ventilator wordt gebruikt door het opgooien van de schakelaar in de stand "uit" . Leg een stuk isolatietape om de overstap te markeren om ervoor te zorgen dat niemand per ongeluk zet de schakelaar op terwijl u werkt op dat circuit . Installeer draad van de juiste diameter , meestal een 12 gauge geïsoleerde draad . Druk een paar centimeter van de draad naar beneden in het vakje , genoeg om u in staat te stellen de verbindingen met de ventilator te maken , en sluit het andere uiteinde aan op de bestaande bedrading in het plafond .
4

Duw de montage beugel omhoog in het plafond en zet de montageplaat op de doos met behulp van de twee schroeven waarmee de ventilator kwam . Strip voldoende isolatie van zowel de witte en zwarte voedingskabels ( ongeveer ¾ " ) zodat u ze samen en dop draai veilig met geïsoleerde draad noten .
Vervangen Fan

5

de stroom wordt uitgeschakeld om het circuit af door het uitschakelen van de stroomonderbreker . Vervolgens
6

Bevestig de groene aardingsdraad op de montagebeugel op de groene aardedraad in het plafond en draai ze strak tegen elkaar . Je hoeft niet om deze verbinding te isoleren omdat de grond draad niet live .
7

up Duw de montagebeugel in het plafond en zet de montageplaat op de doos met behulp van de twee schroeven waarmee de ventilator kwam . Strip genoeg isolatie van zowel de witte en zwarte voedingskabels ( ongeveer ¾ " ) zodat u ze samen en dop draai veilig met geïsoleerde draad noten . U kunt ook wikkel de verbindingen met isolatietape als je wilt.

Opknoping van een plafond ventilator op een gewelfd plafond

Het installeren van een ventilator aan het plafond kunnen helpen om uw huis energiezuiniger door het verstrekken van een briesje in de zomer en door het forceren van warme lucht die is gestegen naar het plafond naar beneden , waardoor je het gevoel warmer . Als uw huis heeft een gewelfd of puntig plafond , moet u installeert een extensie genaamd een stang zodat de bladen van de ventilator niet het

Meer dan ooit