Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe zien of een plafond ventilator is kapot

Zoals elk apparaat , plafondventilatoren slijten en uiteindelijk moeten worden vervangen. Wanneer een ventilator aan het plafond is doorbroken , betekent dit dat het niet goed werkt . Sommige plafondventilatoren geworden gebroken meer te repareren en vervangen moeten worden . Dit geldt vooral voor fans met uitgebrande motoren. Andere plafondventilatoren kunnen worden bevestigd als slechts een deel van de ventilator is kapot . Een gebroken ventilator kan een veiligheids- ( of brand ) gevaar zijn. Kijken (of luisteren ) voor een aantal duidelijke tekenen dat een fan is gebroken. Instructies
1

Controleer voor elektrische problemen als het plafond ventilator draait niet of geeft geen geluid helemaal niet maken . Als het niet een elektrisch probleem , de ventilator vrijwel zeker worden vervangen, het kopen van 2

Notice of de ventilator produceert een brandlucht . Een ventilator die ruikt kan heel goed een motor en kogellagers die permanent beschadigd zijn.

Kijk 3 om te zien of de messen draaien normaal . Bladen die draaien heel langzaam , of langer duren dan normaal om te beginnen te draaien , zijn tekenen van de motor en de ventilator waarschijnlijk gebroken onherstelbaar .
4

Luister voor het klikken of schrapen geluiden. De bron van de geluiden kan het resultaat van vele dingen, waaronder een gebroken ( of gebogen ) blade zijn. Een mes dat wordt vervormd kan ook een geluid te creëren , waardoor de ventilator slecht schudden .
5

Kijk om te zien of de ventilator heeft een ernstige wiebelen of schudden . Sommige van deze problemen kunnen worden verholpen door het balanceren van de messen , maar ze kunnen ook aangeven deel van de ventilator is verbroken .

Beluisteren
6 een brommen . Een zoemend geluid zal gaan vaak weg op zijn eigen , of kan een probleem met de motor van de ventilator aan te geven.

Weet 7 dat sommige plafondventilatoren zijn " citroenen '' als elke andere apparaten . Fans kunnen worden gebroken in transit en moeten gewoon worden vervangen .

Hoe geld te besparen met behulp van plafondventilatoren

Plafond fans waren een bevestiging van pre - air- conditioning leven in de vroege 20e eeuw . De grote peddel messen roteren langzaam afgekoeld huizen , restaurants en hotels . Voordat gekoelde lucht was haalbaar in residentiële toepassingen , een ventilator aan het plafond voorzien comfort door het circuleren van een hoog volume van lucht bij lage snelheid . Een eeuw later , plafondventilatoren

Meer dan ooit