Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe groot van een inbouw plafond ventilator heb ik nodig

? Schotmontage ventilatoren zijn ideaal voor kamers met plafonds 8 meter hoog of minder , waar een stang , de uitbreiding tussen de ventilator en het plafond , zou in de weg staan ​​. Flush Mount Fans

meeste plafondventilatoren kan worden omgezet naar mount spoelen door simpelweg niet installeren van de stang en de instructies van de fabrikant voor hoe dit te doen . Sommige fan makers produceren een aparte lijn van inbouw of " hugger " fans .
Koeling Kamers

Wanneer de ventilatorbladen draaien tegen de klok in , ze produceren een lichte bries die verdampt vocht op het lichaam en produceert een koelend effect . Dit maakt thermostaten worden verhoogd, zodat airconditioningsystemen minder werken en energie bespaard .
Helpen Warm

Door het omkeren van de bladen , zodat ze met de klok meedraaien , fans neerwaartse warme lucht van het plafond en naar beneden drukken van de muren om de vloer, zodat warme lucht beter verdeeld . De meeste fans hebben een schakelaar die de motor omkeert .
Room Size

Een manier om de grootte ventilator nodig is voor een bepaalde kamer te bepalen is om de langste muur op te meten . Als die muur is 12 meter of minder , zal een 36 -inch ventilator werken . Voor 12 tot 15 voet , gebruik maken van een 42 - inch ventilator en 15 tot 18 meter , een 52 - inch ventilator werkt het beste .
Vierkante meters

Energy Star adviseert het berekenen van de ruimte vierkante meters om fan maat te bepalen . Een 29-36 - inch ventilator is geschikt voor 75 vierkante meter of minder , een 36-42 - inch ventilator voor kamers 76-144 vierkante meter , 44 - inch fans voor 144-225 vierkante meter , en 50-54 - inch ventilatoren voor 25 tot 400 vierkante meter .

Heeft plafondventilatoren Hulp met een hoge luchtvochtigheid

? Plafond fans niet daadwerkelijk verwijderen vocht uit een vertrek , maar ze helpen om mensen het gevoel meer comfortabel omdat fans helpen circuleren lucht in de kamer rond . Airconditioning systemen te verwijderen vocht , maar de kosten van het runnen van hen is veel hoger . Plafondventilatoren gebruiken ongeveer dezelfde hoeveelheid elektriciteit als het duurt om de macht van een 100 watt gloe

Meer dan ooit