Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Plafondventilatoren >> Content

Hoe een plafond ventilator Wire wanneer er geen Ground Wire

Als je wilt werken met je handen , het installeren van een nieuw plafond ventilator kan een leuke en lonende taak zijn . Echter, er zijn altijd voorzorgsmaatregelen die u moet nemen . Zorg er altijd voor dat de stroom is uitgeschakeld voordat het werken met elektrische bedrading . Aarding is een veiligheidsmechanisme dat het risico van een ernstige elektrische schok vermindert . De meeste moderne huizen zijn voorzien van een aardingssysteem geïntegreerd in het elektrisch systeem . Sommige oudere woningen kan geen grond draden in de elektrische kasten . Ervan uitgaande dat je al de oude lamp we direct naar opties voor de bedrading van de ventilator met geen grond hebt verwijderd. Wat je
Plafondventilator
Wire- kniptang /strippers
Phillips en platte schroevendraaiers
Toon meer instructies
Bedrading van een plafond ventilator met geen Ground Wire < br nodig >
1

Zorg dat de aansluitkast in uw plafond is er een die geschikt is voor een ventilator aan het plafond . Als het niet , je zou kunnen instellen jezelf voor een ernstig ongeluk als de ventilator aan het plafond valt . Kopen van 2

Wat de aardingskabel betreft , zijn er twee oplossingen voor dit probleem . De eerste oplossing , dat is de betere , maar kan blijken te kostbaar te zijn , is om uw huis opnieuw bedraad , het vervangen van alle van de bedrading met ROMEX ® draden die een aardedraad omvatten . Hebben ook een aardpen buitenkant van uw huis geïnstalleerd . De tweede oplossing voor het probleem is om de plafondventilator draad zonder de grond . De grond draad draagt ​​geen elektrische stroom ( tenzij er een probleem in uw elektrische installatie ) . De grond draad voert verplaatst elektriciteit weg om het risico van elektrische schok te verminderen als , laten we zeggen , wordt de metalen delen van de ventilator aan het plafond of een ander apparaat of een deel gekoppeld aan uw elektrische installatie per ongeluk geladen met elektriciteit . Dus als u uw fan -kabel zonder de grond draad, het zal nog goed werken . Echter de toegevoegde veiligheid van de aardleiding niet aanwezig . Als u besluit om uw fan bedraden zonder de grond te gaan naar de volgende stap .

Monteer 3 u beugels nodig om de ventilator aan het plafond hangen .
4

Monteer de ventilator volgens de instructies van de fabrikant en hang de ventilator ( zonder bladen ) van de montagebeugel .
5

Wire uw fan behulp draadmoeren aan de witte draad aansluiten van je ventilator om de witte draad in uw plafond . Vervolgens sluit u de twee zwarte draden op dezelfde manier . Maak je geen zorgen over de grond draad voor nu , maar het hebben van uw elektrische installatie geaard moet een prioriteit zijn .

Verder
6 assembleren en installeren van uw plafond ventilator volgens de instructies van de fabrikant .
< Br Aanmelden>

From:http://tuin.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1002052533.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.