Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Motor Speed ​​Control met een dimmer

Verschillende elektrische motor controllers werken op hetzelfde principe als dimmers , zoals de trigger op een variabele snelheid boormachine . Een gemeenschappelijke huishouding dimmer gebruikt voor motor snelheidscontrole aangesloten op een ventilator aan het plafond . Er is een verschil in verlichting dimmers en die bedoeld zijn om de belasting van een elektrische motor te verwerken. Besteed aandacht aan vermogens om de juiste switch aan te sluiten op een motor . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Vlakkopschroevendraaier
Tangen
noten van de draad
Draadscharen
Toon meer instructies
1

Kies een dimmer die gemaakt is voor het uitvoeren van een elektromotor. Selecteer een switch gemaakt voor gebruik als motor- controller die een instelbare minimale snelheid instelling heeft . Overeenkomen met het vermogen op de schakelaar om de specificaties van de motor . Een ventilator aan het plafond zal een sticker label , of metalen plaat aan de binnenkant of de buitenkant van de naaf cover die de versterkers en eventueel de Watt gebruikt bij maximaal stroomverbruik geeft . Vind het aantal watt gebruikt door vermenigvuldiging 120 door het aantal ampère indien watt niet vermeld . Koop een schakelaar die is geschikt tot een gelijk bedrag of meer watt gebruikt door de motor af te handelen.

Shut Pagina 2 van de bevoegdheid om een ​​ventilator aan het plafond met de schakelaar . Schakel de hoofdschakelaar uit schakelaar voor als het circuit voor de ventilator niet kan worden geïdentificeerd . Laat het vak breaker vergrendeld of geëtiketteerd om iedereen te stoppen terug in te schakelen .

Verwijder 3 de aan /uit schakelaar die de motor aanstuurt. Draai de bevestigingsschroeven op de afdekplaat van de schakelaar voor een ventilator aan het plafond . Verwijder de schroeven aan de boven-en onderkant van de schakelaar . Trek de schakelaar langzaam uit de doos muur om de draad terminals te onderzoeken .
4

Identificeer de draden die aan de schakelaar en in de inbouwdoos . Twee hete draden zijn verbonden met bronskleurige terminal schroeven aan de ene kant van de schakelaar . De hete draden zijn ofwel beide zwart of een zwarte en de andere blauw. Er moet een groene of blanke koperen aardingskabel bevestigd aan de groene terminal schroef aan de onderzijde van de schakelaar . Twee witte neutrale draden worden verbonden door een draad moer aan de achterkant van de doos muur.
5

Maak de draadverbindingen op de schakelaar met behulp van een kruiskopschroevendraaier om de klemmen los te draaien. Trek de draden vanaf de terminals . Draai de draad moer aansluiten van de neutrale draden door te draaien tegen de klok in . Gebruik een tang om de draad moer los als het niet zal komen met de hand los . Gooi de gebruikte draad moer .

Zet 6 de draden van de dimmer om de bedrading in de inbouwdoos . Sluit de twee hete draden die werden vastgemaakt aan de oude schakelaar om de twee zwarte draden van de schakelaar. Draai de kale draadeinden elkaar en hebben betrekking op de verbindingen met nieuwe draadmoeren . Draai de groene of koperen aardingskabel van de doos muur rond de groene draad van de nieuwe schakelaar . Bedek dat verband met een nieuwe draad moer . Draai de twee witte neutrale draden uit de muur rond de witte draad op de dimmer . Cap dat verband met een nieuwe draad moer ook.
7

Stel de minimale snelheid controle voor de laagste snelheid wil je de motor draaien . Stel de minimale snelheid voor een ventilator aan het plafond om langzaam te draaien voor gebruik met verwarmingssystemen .
8

Controleer elke verbinding om zeker te zijn van de kleurgecodeerde draden zijn aangesloten op de juiste draden. Maak de bevestigingsschroeven van de nieuwe schakelaar , en zet de afdekplaat op en draai de bevestigingsschroeven .
9

Schakel de stroom in met de schakelaar . Stel de controller op de dimmer voor elke gewenste snelheid tijdens normaal gebruik .

Hoe maak je Size een badkamer ventilator

De grootte van een badkamer ventilator wordt gemeten in kubieke voet per minuut . Het hebben van een juiste formaat fan is van belang omdat de warme , vochtige lucht moet uit de kamer moet worden gefietst om schade aan deuren en verf en schimmel besmetting te voorkomen . Als uw ventilator te klein is, zal de vochtige lucht in de badkamer blijven. Om de grootte van de ventilator te bepalen, moet u

Meer dan ooit