Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Plafondventilatoren >> Content

Hoe te Fans Quiet

Fans zijn een geweldige manier om uw huis koel te houden en energie te besparen . Plafondventilatoren bieden een waardevolle extra functie --- de mogelijkheid om te schakelen om te keren . Dit is van groot nut als de ventilator is in een kamer met een open haard . Overschakelen op achteruit laat de warmere lucht wordt zachtjes naar beneden gedrukt , opwarming van de kamer. Op warme dagen als airconditioning in gebruik is , schakelen de ventilator om vooruit helpt trekken de koele lucht naar boven, en dan circuleren er over de kamer . Soms worden fans luidruchtig, en interfereren met uw vermogen om de televisie, radio horen of genieten van gesprek . Er zijn verschillende manieren om een fan rustig , elk tegen weinig of geen kosten voor u . Wat je nodig hebt
Philips schroevendraaier
Siliconenspray
Fan- balancing kit
Toon meer instructies
1 Keep ventilatorbladen vrij van stof .

Reinig alle ventilatorbladen met een vochtige doek. Vermijd het uitoefenen van neerwaartse druk op de ventilatorbladen . Kopen van 2 Noisy fans zijn een plaag .

Zet de ventilator en observeer het als het draait . Bepalen of er een wobble in de rotatie van de ventilator .
3 Houd uw plafondventilatoren schoon .

Zet de ventilator. Als je een wobble gedetecteerd in de ventilator , met behulp van een kruiskopschroevendraaier , voorzichtig draai elke schroef in elke fan blade waar hij hecht aan de ventilatormotor .
4 Zorg ervoor dat je fan wordt gesmeerd .

op silicone spray om het bovenste gedeelte van de ventilatormotor , wanneer de draaiende kracht optreedt . Zet de ventilator aan en test voor wobble en lawaai .
5 Plafondventilator kits helpen de balans van uw ventilator.

Schakel de ventilator uit . Met een ventilator evenwicht kit , gelden ventilator gewichten om de juiste messen . Na het aanbrengen van een gewicht , zet de ventilator aan en observeren lawaai en wiebelen . Schakel de ventilator uit .
6 Een stille ventilator is een welkome fan !

Breng een andere fan gewicht aan het juiste mes . Zet de ventilator aan en observeren lawaai en wiebelen . Herhaal dit proces totdat de juiste balans wordt bereikt en ruis is verdwenen of sterk verminderd .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1002052507.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.