Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een plafond ventilator omlaag Rod Vervang

Terwijl de meeste plafondventilatoren komen voorverpakt met een down staaf, is het niet te betekenen dat de stang is sized recht voor uw kamer . In sommige gevallen kan een juiste montage van de ventilator aan het plafond een langere of kortere stang omlaag te eisen . Het probleem ontstaat wanneer de ventilator aan het plafond al is geïnstalleerd en je wordt geconfronteerd met het moeten de stang te veranderen zodat uw plafond ventilator werkt zo goed als het zou moeten . Wat je
dienen behoorlijk gerangschikt neer staaf
schroevendraaier
Punttang
aanraking-type voltage tester
Ladder
Toon meer instructies
1

Stel de ladder , zodat de ventilator aan het plafond is iets aan de voorkant ervan . Laat iemand op de grond om je te helpen, terwijl u werkt op de ladder . Kopen van 2

Schakel de stroomonderbreker die de bevoegdheden van de ventilator aan het plafond .
3

Verwijder de schroeven waarmee luifel het plafond ventilator te bevestigen aan de montagebeugel en laat de kap naar beneden glijden de staaf .
4

Test de kabels op spanning met behulp van een touch- soort spanning tester . Als het leest de spanning in de ventilator , controleer dan of de juiste stroomonderbreker wordt uitgeschakeld .
5

Ontkoppel de draden door het verwijderen van de draad connectoren en het scheiden van de draden. Til de ventilator aan het plafond te onttronen . ( Wees voorzichtig - de ventilator kan zwaar en enigszins omslachtig met de bladen nog steeds verbonden zijn. ) Hand de ventilator naar uw assistent op de grond en komen de ladder

Kijk
6 aan de basis van . de hengel voor een pen en clip systeem dat de staaf op zijn plaats houdt . Er zijn ook twee of drie schroeven vastgezet tegen de staaf . Draai de schroeven los en verwijder de clip met behulp van punttang en trek de pin eruit . Schuif de staaf uit .
7

Duw het kogelgewricht onderaan de staaf zodat je de kleine metalen balk aan de bovenkant van de stang kan verwijderen . Schuif het kogelgewricht off van de staaf .

Neem
8 de nieuwe staaf en schuif het kogelgewricht op het. Plaats de metalen staaf en trek het kogelgewricht omhoog zodat de stang zit knus in de sleuf.
9

Vis draden het plafond ventilator door de bodem van de nieuwe beneden staaf . Zodra de staaf op zijn plaats is , plaatst u de pen en zet deze vast met de clip . Draai de de schroeven waarmee de onderkant van de staaf omringen.
10

opnieuw installeren van de ventilator aan het plafond als het eerder was geïnstalleerd .

Hoe maak je een Loose plafond ventilator Draai

Plafond ventilatoren koelte van de lucht in een huis en het verbeteren van de luchtcirculatie . Als de ventilatorbladen of bevestigingsmiddelen die de ventilator op de montagebeugel los komen , kan de ventilator begint te wiebelen . Meer dan 1 /2 inch van wiebelen van links naar rechts is overdreven. Losse plafondventilatoren maken veel lawaai en moet zo snel mogelijk worden aangescherpt. Wat je

Meer dan ooit