Huis Tuin

Huis Tuin

Wat Richting Moet een plafond ventilator draaien Afhankelijk van verwarming of koeling

? De richting van een plafond ventilator draait bepaalt het effect op de waargenomen temperatuur van de kamer. Hoewel plafondventilatoren niet de werkelijke temperatuur van een ruimte te veranderen , kan de wind en luchtcirculatie maken het gevoel warmer of kouder . Koeling

Een ventilator aan het plafond die tegen de klok in draait maakt een gevoel in de kamer koeler , omdat de bladen circuleren lucht door de kamer, waardoor zweet verdampen sneller . Dit is vergelijkbaar met een briesje op een warme dag .
Verwarming

Een ventilator aan het plafond die de klok mee roteert maakt een kamer warmer aanvoelen . Warme lucht stijgt , en de klok mee draaien zal de warmere lucht verspreiden in de buurt van het plafond in de ruimte , dichter bij waar de bewoners zitten of slapen .
Belang

Plafond fans koelen en verwarmen kamers tegen een veel lagere kosten dan een traditioneel verwarmings-of koelsysteem , vooral bij gebruik in tandem . Volgens het Hansen Wholesale bedrijf , een ventilator aan het plafond kost 3 cent per uur , terwijl de centrale airconditioning kost $ 1 per uur . Het plafond ventilator betekent een aanzienlijke besparing .
Waarschuwing

Een ventilator aan het plafond geïnstalleerd 6 inch of minder van het plafond zal niet in staat om de lucht efficiënt te verspreiden . Volg de installatie-instructies nauwgezet wanneer de invoering van een nieuw plafond ventilator .
Overwegingen

Niet alle plafondventilatoren zijn gelijk . Hoe sterker en sneller de bladen , hoe meer een verwarming of koeling effect de ventilator kan hebben . Een plafond ventilator met variabele snelheid instellingen kunnen meer controle bieden .

Hoe te plafondventilatoren installeren in een kathedraal plafond

Tijdens de warme seizoenen , met plafondventilatoren kan helpen om lucht en koele weer van uw airconditioner circuleren . Tijdens de koude seizoenen kunnen ze ook helpen circuleren warme lucht . Hun lampen en bladen geven u een kans om uw stijl te personaliseren en warm of koel . Als je een kathedraal plafond in uw huis , zou je je afvragen hoe je een ventilator aan het plafond te installeren. Met

Meer dan ooit