Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een plafond ventilator werken tijdens de Winter

plafondventilatoren lagere temperatuur van een kamer , en toch geld besparen op de elektriciteitsrekening . Tijdens de winter , warme lucht naar het plafond stijgt , wat resulteert in een verhoogde warmtebehoefte . Goede kennis van hoe uw plafond ventilator te bedienen kan de energie-efficiëntie in de winter. Een goed werkende ventilator aan het plafond zal de warme lucht gevraagd om op te staan ​​het plafond en de muur , circuleert warme lucht in de kamer rond . Wat je nodig hebt
Laddertjes
Toon meer instructies
1

Trek aan het touwtje van de ventilator tot de messen stoppen met bewegen . Het kan nodig zijn de snaar trekken meerdere malen , afhankelijk van de snelheid van de ventilator is ingeschakeld .
2

Zet de lichtschakelaar leveren van elektriciteit aan de ventilator . Plaats een trapladder direct onder de fan , als je de motor van de ventilator niet gemakkelijk kunt bereiken . Beklim de trap en vind de schakelaar direct boven de bladen , op de stam van de ventilator .
3

Duw de schakelaar in een richting die ervoor zorgt dat de bladen met de klok meedraaien . Stap af van de ladder .
4

Zet de lichtschakelaar . Trek aan snelheid touwtje van de ventilator om de messen te verplaatsen . De messen moeten draaien rechtsom of rechts . Zorg ervoor dat de ventilator draait op lage snelheid om de warme lucht in de kamer volledig circuleren .

Hoe een plafond ventilator te hechten aan een stang in een verlaagde plafonds

Een frisse plafondventilator installatie met behulp van een verlaagd plafond heeft eigenlijk voordelen ten opzichte van een nieuwe installatie door gipsplaten . Eenvoudige verwijdering van de plafondtegel toegang krijgt tot de balken boven , waardoor de installatie van een steunbalk . Het invullen van deze lost de meeste veiligheidsproblemen . Installatie stang nodig op de houder uit te breiden ,

Meer dan ooit