Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een plafond ventilator te vervangen door een verlengstuk

U kunt een ventilator aan het plafond die te dicht bij het ​​plafond te verwijderen en installeer een verlengstuk . Een verlengstuk toevoegen aan een plafond ventilator verlaagt de ventilator dichter bij de vloer . Sommige soorten plafond fans komen met een optionele verlenging en kan stang . U kunt een ventilator aan het plafond vervangen door een verlengstuk door eerst de ventilator aan het plafond . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
stang
stang monteren
Stekkerpeninformatie
Splitpen
Toon meer instructies
1

Schakel de macht aan de kamer. Ga naar het circuit panel het circuit uit te schakelen voor de kamer .

Verwijder 2 de schroeven die worden gebruikt om de kap vast te zetten aan de montagebeugel in het plafond met de schroevendraaier.

Goedkope 3

houd de ventilator om het niet te vallen , en laat de luifel aan de elektrische bedrading bloot . Draai de draad covers, en untwist de elektrische draden . Verwijder de grond draad door het losdraaien van de grond los met de schroevendraaier .
4

Verwijder de ventilator montage, en zette hem op de grond.
5

Bevestig de stang aan de stang mount . De bal einde van de berg moet het hoofd naar het plafond . Bevestig de stang aan de stang te monteren door het aandraaien van de schroef op de berg met de schroevendraaier.

Plaats 6 de draden van de ventilator motor in de stang en de luifel .
7 < p > Plaats de stang op de connector post of juk op de motor . Lijn de gaten op de stang en de post . Steek de stekker pin in de gaten , en gebruik de splitpen om de connector pin te beveiligen .
8

Draai de stelschroef op de stang met de schroevendraaier om deze vast aan de motor .
< br > 9

Plaats de stang monteren in de montagebeugel . De groef op de stang mount moet in het tabblad te passen op de montagebeugel .
10

samen Draai de witte draad , en schroef op een afdekplaatje . Herhaal deze stap met de zwarte draad . Sluit de groene draad op de grond schroef op de montagebeugel .
11

Stel de luifel op de montagebeugel , en zet het vast met de schroeven . Schakel de stroom naar de kamer om het project te voltooien .

Hoe maak je een Hampton Bay Plafondventilator Wire

Plafondventilatoren dienen als een aanwinst voor uw woonomgeving . Ze circuleren lucht rond een kamer , zodat u de kosten van verwarming en koeling uw huis. Bovendien , ze zijn stijlvol en voegen een vleugje klasse aan een kamer. Met de juiste tools , is het niet moeilijk om een ​​Hampton Bay ventilator aan het plafond bedraden . Wat je nodig hebt Saber of sleutelgat zag schroevendraaier Potloo

Meer dan ooit