Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe werkt een Home Exhaust Fan Work

? Uitlaat fans voor ventilatie zorgen dat dampen , geuren en dampen verdrijft uit in een huis . Dit is handig in de keuken en badkamer gebieden , waar de luchtkwaliteit vaak kan fluctueren. Verkrijgbaar in standaard en inline modellen , afzuigventilatoren ook vocht die kan leiden tot schimmelvorming te verminderen . Functie

dampen , rook en gassen kunnen het gevolg zijn van huishoudelijke activiteiten zoals koken , schoonmaken , douchen of baden . Afzuigventilatoren verwijderen van deze elementen door ze in een vent te trekken en hen te blazen buitenkant van het huis . In badkamers, afzuigventilatoren verwijdert geuren , dampen en vocht of vocht .
Soorten

Uitlaat fans zijn verkrijgbaar in standaard en inline modellen. Standaard uitlaat fans zijn meestal gemakkelijker te installeren, maar zijn beperkt tot plaatsing . De meeste zijn net boven het plafond geplaatst en verbinding maken met een dakluik . Ze kunnen ook aan de wand worden gemonteerd , waar ze zich voeden in de lucht rechtstreeks naar de buitenkant van het huis . Gewicht en ruimte eisen , vooral met drop-in plafonds , kan een aantal standaard uitlaat fans te worden opgehangen aan zolder balken nodig . Standaard uitlaat ventilatoren zijn beschikbaar die de ventilatie te combineren met verlichting en warmte - lamp kenmerken .

De inline ventilator heeft geen gewicht toe te passen op of nabij het ​​plafond niveau . In plaats daarvan wordt gemonteerd op een draagbalk op de zolder . Buisleidingen loopt van de ventilator openingen in het plafond en het dak . Sinds een inline fan verder van het plafond openingen kan worden geïnstalleerd , wordt geluid van de ventilator verminderd .
Ceiling Vent

Het plafond vent van een afzuigventilator is geïnstalleerd in de kamer waar de lucht moet worden ontlucht of geëvacueerd . De ventilatie is een opening in het plafond dat lucht wordt aangezogen in de ventilatormotor . Met standaard uitlaat fans , de vent inname is onderdeel van de ventilator . Met inline afzuigventilatoren , wordt de ontluchting intake om de ventilator motor van kanaal of buis bevestigd .
Dak Vent

Het dakluik is waar een ventilator ontladingen of ventilatieopeningen lucht in het huis aan de buitenkant. Het is vaak een kleine pijp of stack die oprijst uit het dak . Het dakluik is verbonden met de ventilator motor door een kanaal .
Fan Operatie

Zowel de standaard als inline afzuigventilatoren werk uit van een push-pull benadering . De ventilator zelf is in wezen een kleine blower motor . Wanneer lucht wordt geblazen of geduwd in de richting van een dakluik , creëert dit zuig-of trekt lucht uit de andere kant van de ventilator motor . Dit is vergelijkbaar met hoe een vacuüm werkt . Als de lucht wordt aangezogen in de ventilator , wordt het uitgeblazen het andere uiteinde op het dak , waar het wordt geloosd .
Exhaust Air Flow metingen

De uitlaatgasstroom of luchtverplaatsing van een afzuigventilator als beoordeling in kubieke voet per minuut of CFM . Luchtbeweging in een huis wordt gemeten door ACH , of door de lucht per uur . Om te bepalen welke uitlaat fan waardering die u nodig hebt , vermenigvuldig de lengte, breedte en hoogte van de ruimte . Dit cijfer is voorzien van volume van die ruimte . Voor een kamer die 300 kubieke meter , moet u dat veel lucht te ventileren tot 1 ACH bereiken . Aangezien het huis ventilatie Instituut beveelt het veranderen van de lucht in kleine ruimten acht keer per uur ( een ACH van 8) , moet u vermenigvuldigen 300 keer 8 . Het resulterende getal , 2400 , is de totale hoeveelheid lucht die moet per worden veranderd uur evenaren de aanbevolen ACH . Sinds afzuigventilatoren zijn beoordeeld in een paar minuten , verdeel 2400 met 60 . De vereiste ventilator CFM rating is 40 .

Hoe maak je een - hand gehouden douche Massager

Een handheld massagedouche of afneembare douchekop , beschikt over uiteenlopende instellingen voor waterdruk dat je een hydro massage tijdens uw douche. Weten hoe je een van deze douche stimulators te gebruiken kunt u uw huid en spieren te verwennen tijdens het baden , in aanvulling op elk deel van je lichaam grondig te reinigen . Instructies 1 Zet uw douche en past deze aan de gewenste temperat

Meer dan ooit