Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik Schoon & Smeer een Hunters Olde Tyme Ceiling Fan

The Hunter bedrijf begonnen met de productie fans in 1886 , en hun producten dragen een garantie en de belofte om een leven lang meegaan . Terwijl ze bieden een aantal productsoorten , de algemene verzorging en het onderhoud van producten van de Jager is hetzelfde over de hele linie . Voor de installatie , moeten deze fans worden gesmeerd met olie om schade aan de motor te voorkomen ; Echter, zodra u Smeer de ventilator in het begin , het zelden moet opnieuw worden geolied . Het enige onderhoud na installatie is het schoonmaken , en na in de instructies van de Hunter handleiding kan helpen om alles ordelijk smoothly.Things Je
Laddertjes
schroevendraaier
Schaar
Olie buis < br Need houden > Zachte doek
Warm water
Toon meer instructies
Smeren
1

Schakel alle schakelaars om de ventilator te zorgen dat er geen stroom loopt om de ventilator aan het plafond . Probeer niet om een ventilator aan het plafond smeren terwijl deze wordt uitgevoerd kopen van 2

Beklim een ladder of kruk aan jezelf om ooghoogte te brengen met de schakelaar behuizing van de ventilator. ; dit is het gebied dat de schakelaar die richting van de ventilator keert houdt

Schroef 3 de olie-opening schroef met een platte schroevendraaier . ; deze schroef is gelegen in de buurt van de schakelaar . Snij het ​​puntje van de SAE - 10 olie buis die wordt geleverd met uw Hunters Old Tyme plafondventilator.
4

Kantel de volledige ventilatormotor van je af op ongeveer een hoek van 45 graden . Kantel het blik van de olie , zodat het giet in het gat achtergelaten door de olie-opening schroef . Giet langzaam de olie in het gat totdat de tube helemaal leeg is ; de fan heeft al van deze olie te kunnen bedienen.
5

Breng de schroef voordat weer rechtop waardoor de motor assemblage , om olie te voorkomen morsen . Zodra de schroef goed is aangesloten , gaat u verder met uw installatieprocedures.
Schoonmaken
6

Schakel alle schakelaars om de ventilator te zorgen dat er geen elektriciteit wordt uitgevoerd aan het plafond ventilator. Probeer niet om een ventilator aan het plafond schoon te maken terwijl deze wordt uitgevoerd .
7

Bevochtig een zachte doek in warm water en veeg de ventilatorbladen een keer per week aan overdreven hoeveelheden stof of vuil ophoping te voorkomen . Niet genieten van de doek of loopt u het risico druppelend water op de motor assemblage en het veroorzaken van schade .
8

Voeg 1-2 druppels afwasmiddel aan de vochtige doek om overmatig vuil of vlekken te verwijderen. Scrub zachtjes en spoel na met een doek gedrenkt in gewoon warm water om de resterende sop te verwijderen .

Hoe maak je een Side beugel op een Bosch Vaatwasser

Bosch vaatwassers zijn permanent geïnstalleerd onder de werkbladen in uw huis keuken. Als u houten werkbladen , moet u de vaatwasser directe montage op hen. Echter , als je stenen werkbladen gemaakt van materialen, zoals marmer , graniet of Silestone , boren in de onderkant van het aanrecht kan blijvende schade veroorzaken . Als alternatief zijn Bosch vaatwassers ontworpen voor montage aan ofwel d

Meer dan ooit