Huis Tuin

Huis Tuin

Plafondventilator Regels voor Winter & Zomer

Plafond fans maken een briesje in de zomer en helpen om de lucht naar beneden trekken van het plafond in de winter . Hoewel er geen harde en snelle regels over de manier waarop u uw plafond ventilator moet draaien , te begrijpen hoe het werkt kan u helpen bij het ​​gebruiken om maximaal comfort te bieden , zowel als het koud is en als het warm is . Zomer

In de zomer , laat de ventilator tegen de klok om een eitje te maken. Voor de fans met een schakelaar aan de muur , de ventilator richting is voorwaarts . Ventilator snelheden kunnen variëren, maar gemiddeld of hoog zal een gevoelstemperatuur effect te creëren . De bewegende lucht verdampt het zweet van je huid , waardoor je koeler voelt .
Winter

Bedien het plafond ventilator tegen de klok om de warme lucht te dwingen naar het plafond naar beneden in de kamer . Als uw plafond ventilator wordt bediend met een muur schakelaar, zet deze dan op achteruit . Lage luchtcirculatie is alles wat je nodig hebt om de warme lucht naar beneden te bewegen .
Uitzonderingen

Fans gemonteerd op plafonds hoger dan 8 meter vereisen meer snelheid te laten circuleren de lucht . Plafondventilatoren die zijn 16 tot 20 meter van de vloer kan met de klok mee werken op hoog, waardoor de warme lucht met geweld in de woonkamer. In de warmere maanden werken de ventilator tegen de klok op hoge snelheid naar een eitje te maken.
Bedrijfskosten

Volgens Allegheny Power, de kosten van het runnen van een 90 - watt plafond ventilator die 180 uur per maand loopt is $ 1,14 . Maar de werkelijke kosten wordt berekend door het aantal watts de ventilator aan het plafond heeft en te vermenigvuldigen met het aantal uren dat je de ventilator rijden elke maand . Dat getal van 1000 , dat het aantal kilowatt uren gebruikt . Vermenigvuldig de kWh door de kosten van de kWh op een elektrische factuur . Dit geeft je een nauwkeuriger cijfer te geven .

Welk type van plafond ventilator moet ik kopen

? Energiezuinige plafondventilatoren kunt u koel te houden in de zomer en circuleren warme lucht in een kamer in de koelere maanden , en ze niet gebruiken veel meer elektriciteit dan de lampen die ze vervangen . Plafondventilatoren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan prijzen , maten en stijlen . Onderzoek de grootte van de kamer en het interieur om u te helpen kiezen van de juiste plafondvent

Meer dan ooit