Huis Tuin

Huis Tuin

Elektrische Ventilator Repair Tutorial

Elektrische ventilatoren aanvulling van een huis uiterlijk en bieden functionele luchtcirculatie . Een elektrische ventilator heeft een eenvoudig mechanisch ontwerp , en huiseigenaren kunnen vele reparaties gemakkelijk .
Identificatie

Ventilatoren zijn beschikbaar in een verscheidenheid van vormen voor verschillende toepassingen . Tafel fans, raam fans en plafondventilatoren hebben allemaal dezelfde fundamentele mechanische configuratie - meerdere lamellen bevestigd aan een motor - maar worden gebruikt om verschillende koeling doelen te bereiken . Veel supporters van hardwired in de elektrische voeding via stroomdraden ; anderen, zoals tafel ventilatoren , worden aangedreven door een uitlaat stekker.
Reparatie

De motor is het onderdeel dat lukt meestal niet op een elektrische ventilator . Een motor is gemakkelijk toegankelijk en vervangbaar door de stekker van de module lichaam van de elektrische bedrading en opnieuw bevestigen van een nieuwe motor . Grootschalige elektrische bedrading procedures zijn niet vereist voor deze ventilator types.
Overwegingen

Ventilatorbladen zijn gemakkelijk te vervangen als ze beschadigd raken . Typisch, schroeven houden de messen bevestigingsmateriaal van de ventilator . Ontkoppel de stroomtoevoer naar een ventilator vóór demontage zijn componenten.

Ceiling Fan Size Eisen

Plafond fans komen in een verscheidenheid van formaten . Om de grootte van de ventilator die je nodig hebt te bepalen, meten van de grootte van de kamer. Kleine Kamer Een kamer kleiner dan 75 vierkante meter kan worden goed gekoeld met een ventilator slechts 29 tot 36 centimeter . Slaapkamer , keuken of eetkamer Een kamer die is 76-144 vierkante meter heeft een ventilator aan het plafond , d

Meer dan ooit