Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Harbor Breeze Plafondventilator Installeer Remote Control

U kunt een Harbor Breeze plafondventilator afstandsbediening installeren op uw plafond ventilator bedienen vanaf elke plek in de kamer. Een afstandsbediening geeft u het gemak van het aanpassen van de snelheid van de ventilator , het dimmen van de ventilator licht of gewoon het draaien van de ventilator aan het plafond af , alle terwijl nooit het comfort van uw fauteuil of bed verlaten . De afstandsbediening geeft je ook de mogelijkheid om de ventilator aan het plafond werken onafhankelijk van het licht zonder het installeren van extra bedrading . Harbor Breeze is een eigen merk van Lowe's . Wat je nodig hebt
Laddertjes
Phillips of platte schroevendraaier
Draadconnectors
Toon meer instructies
1

Zet uw Harbor Breeze plafondventilator aan de hoogste ventilator snelheid. Inschakelen van de verlichting aan het plafond ventilator . Schakel de stroomonderbreker levering van elektriciteit aan uw Harbor Breeze plafondventilator op de belangrijkste stroomonderbreker paneel . Kopen van 2

Staan op een ladder en verwijder de vier schroeven in de bovenkant van de kap . Het verwijderen van de schroeven kunt u de luifel dalen tot het plafond ventilator motor . Dit onthult de ventilator aan het plafond bedrading en de ophangbeugel aan het plafond elektrische doos .
3

untwist de draad connectors die de witte draden van de Harbor Breeze ventilator aan het plafond en het plafond elektrische kast . Trek de twee witte draden uit elkaar .
4

Verwijder het resterende draad connector van de ventilator aan het plafond om de zwarte en blauwe plafond ventilator draden los te koppelen van de zwarte doos elektrische draad. Niet loskoppelen groene draad van de ventilator aan het plafond vanaf de kale koperen elektrische doos draad.
5

Identificeer de drie draden van de Harbor Breeze plafondventilator. De zwarte plafond ventilator draad bevoegdheden van de ventilatormotor , de blauwe plafond ventilator draad bevoegdheden van de lamp en de witte draad is de gemeenschappelijke neutrale draad voor de motor en het licht .
6

Kijk naar de Harbor Breeze ontvanger voor de afstandsbediening en vind het zelfde zwarte , blauwe en witte draden op de ventilator aan het plafond van de ontvanger . De draden hebben etiketten waarop de motor draad , lichte draad en neutrale draad . De andere kant van de ontvanger heeft twee draden , een zwart-wit , te verbinden met de zwarte en witte elektrische doos draden.

Match 7 de draden bij elkaar door kleur op het plafond ventilator en de ventilator aan het plafond kant van de ontvanger. Draai een draad connector op elke set draden om ze met elkaar te verbinden .
8

Match de zwarte elektrische doos draad aan op de zwarte draad gemarkeerd AC /IN van de ontvanger. Draai een draad connector op de zwarte draden . Herhaal de aansluiting met de witte elektrische kast draad en de resterende witte draad op de Harbor Breeze afstandsbediening ontvanger .
9

Duw de ontvanger achter de ophangbeugel en in het plafond . Schuif de luifel boven de ophangbeugel . Bevestig de luifel aan de ophangbeugel met de schroeven die u eerder hebt verwijderd.
10

Schakel de stroomonderbreker levering van elektriciteit aan uw Harbor Breeze plafondventilator op de belangrijkste stroomonderbreker paneel .


Hoe geld te besparen met behulp van plafondventilatoren

Plafond fans waren een bevestiging van pre - air- conditioning leven in de vroege 20e eeuw . De grote peddel messen roteren langzaam afgekoeld huizen , restaurants en hotels . Voordat gekoelde lucht was haalbaar in residentiële toepassingen , een ventilator aan het plafond voorzien comfort door het circuleren van een hoog volume van lucht bij lage snelheid . Een eeuw later , plafondventilatoren

Meer dan ooit