Huis Tuin

Huis Tuin

Het verschil tussen een plafond ventilator & een tabel Fan

Zowel plafondventilatoren en tafel ventilatoren verplaatsen lucht in gebouwen om de circulatie te produceren. Hoewel je koeler kan voelen met een ventilator in de kamer , geen fans niet echt veranderen de luchttemperatuur . Functie

plafondventilatoren met de klok mee en tegen de klok in bladsnelheid instellingen die functioneren om ofwel trek warme lucht naar het plafond in de zomer of tekenen warme lucht in de winter bevatten normaal . Tabel ventilatorbladen circuleren lucht in een richting. Plafondventilatoren kan ook lampen, terwijl tabel fans niet normaal voorzien van een lichtbron .
Elektrische vereisten

plafondventilatoren nodig vaste montage en kracht putten uit de bestaande hard- bedrade elektrische systemen . Tabel fans krijgen stroom van een standaard stopcontact of batterijen .
Draagbaarheid

U kunt een tafel ventilator in elke ruimte die op een stopcontact is bewegen . Plafondventilatoren blijven staan ​​en alleen de lucht circuleren in de ruimte waar ze zijn geïnstalleerd .
Prestaties

Tabel fans bieden beperkte luchtcirculatie , zelfs als ze zijn voorzien van roterende functionaliteit. Een 54 - inch ventilator aan het plafond kan luchtcirculatie voor ruimtes groter dan 400 vierkante meter , afhankelijk van de Drexel University .

Hoe kan ik een draadloze installatie op afstand voor een plafond ventilator

Remote control kits maken het gemakkelijk om uw bestaande plafond ventilator unit zetten . Zodra het is geïnstalleerd , kan de ventilator worden bediend vanaf elke locatie binnen het opgegeven bereik . De installatie kan worden gedaan in slechts een paar minuten met minimale voorraden . Meest afstandsbediening ontvangers zes draden die moet worden aangesloten . Deze draden zijn verdeeld in een fa

Meer dan ooit