Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Panasonic Badkamer Fans Installeer

Een ventilator badkamer plafond heeft de belangrijke taak van het verwijderen van geuren en vocht uit uw badkamer . Geuren, terwijl onaangenaam , zal niet leiden tot schade aan uw huis, maar vocht opbouwen in de badkamer kan leiden tot schimmel en meeldauw groei . Een bedrijf dat badkamer fans plafond produceert is Panasonic , die badkamer fans die vrij rustig zijn maakt . Het installeren van een nieuwe fan of vervangen van een oude is een project dat je kunt voltooien in een dag . Wat je nodig hebt
Stud finder
Boor
Schroeven
3/8-inch spadebeitel
Handschoenen
Masker
veiligheidsbril
Meetlint
Framing vierkante
Reciprozaag
Drywall zag
Elektrische kabel
Elektrische leiding (indien niet meegeleverd ) op plastic connector caps
1 1/2-inch roestvrijstalen gipsplaten schroeven
circulaire kanaal
Metallic duct tape
flexibel kanaal
Muur cap Goedkope 4 -inch gatzaag
12 -inch lange connector duct
Rubberdichting
ladder
Siliconen lijm
elektricien
Drywall mes
Joint compound Hacksaw
gipsplaten tape
Toon meer instructies
ontluchting via Zolder Dak
1

Zoek de plafondbalken met een stud finder . kopen van 2

Markeer de plaats van de ventilator door het besturen van een schroef door het plafond of het boren van een gat met een 3/8-inch spade beetje . Kies een locatie tussen twee plafondbalken in het midden van de kamer .

Sluit 3 de adapter voor het kanaal aan de kant van de ventilator lichaam met de meegeleverde duimschroef .
< br > 4

Ga naar de zolder en verwijder de isolatie van rond de schroef of gat dat je geboord in het plafond , dan terug naar de badkamer. Draag handschoenen , een masker en een veiligheidsbril bij het hanteren van de isolatie .
5

Meet de grootte van inlaatkanaal van de ventilator en markeer de omtrek van de haven aan het plafond met een framing plein. De intake -poort is het deel van de ventilator die de lucht trekt uit de badkamer .
6

Boor een gat in elke hoek van het plein , en snijd de gipsplaten met een heen zag , met behulp van de boor gaten als uitgangspunt . Houd het paneel op zijn plaats als je de laatste zijde geknipt zodat het niet scheurt weg en beschadigen het aangrenzende gebied van de gipsplaat. Als je de laatste zijde met de decoupeerzaag niet veilig kan knippen , gebruik maken van een gipsplaten zag plaats .

Run
7 een elektrische kabel tussen uw huis de belangrijkste elektrische doos en de locatie van de ventilator in de zolder . Schuif de kabel door de leiding verstrekt .
8

Ga naar de zolder . Maak de deksel van de aansluitdoos op het ventilatorhuis , waar de draden zich bevinden . Pons de knock-out gat ( de verzonken gat ) in de inbouwdoos , en schuif de kabel door de knock-out gat. Sluit de leiding naar de aansluitkast met de draad moer .
9

Sluit de draden van de ventilator aan de draden van de elektrische kabel naar uw belangrijkste doos met plastic connector caps . Sluit zwart op zwart , wit op wit , en groen op groen . Tuck het wringen terug in de inbouwdoos en plaats het deksel .
10

de beugels uit te breiden van het ventilatorhuis totdat ze de balken bereiken . Bevestig ze aan de balken met 1 1/2-inch roestvrijstalen gipsplaten schroeven .
11

Bevestig een rond kanaal aan op de adapter aan de zijkant van de beluchtingsbehuizing en wikkel metallic duct tape rond het gewricht zet hem vast .
12

Sluit flexibele buis om de cirkelvormige buis met metalen duct tape . Behandel de flexibele buis zorgvuldig, zodat u het niet scheurt .
13

Kies de locatie op de buitenmuur van het exterieur vent . Kies een plek niet meer dan 6 meter afstand van de ventilator tussen de muur studs . Boor een gat door de muur naar buiten .
14

Ga naar buiten en klim een ladder aan de piloot gat bereiken . Boor een gat door de muur met een 4 - inch gatzaag , met behulp van de piloot gat als een gids . Plaats een wandkap tegen de muur . Als er eventuele openingen tussen de muur kap en de muur , moet u een rubberen pakking te installeren om het te verzegelen .
15

Ga terug naar de zolder . Rek de flexibele buis naar het gat in de muur . Bevestig deze aan de 12 -inch lange connector buis met metalen duct tape . Schuif de connector leiding door het gat in de wand . Terugkeer buiten .
16

Lijm een ​​rubber pakking op de achterzijde van de wand dop met een dikke strook siliconenlijm , indien nodig .
17

Schuif de wandkap op het einde van de connector kanaal en zet hem vast met metalen duct tape .
18

Voer een dikke streep van siliconen lijm rond de omtrek van het gat . Duw de muur dop stevig tegen de muur en bevestig deze aan de muur met vier 1 1/2-inch roestvrij stalen schroeven .
19

Ga in de badkamer en bevestig de grille aan de ventilator .

20

Huur een elektricien om de kabel aan te sluiten op uw huis de belangrijkste elektrische doos . Dit is een uiterst gevaarlijke taak als je niet weet hoe het goed te doen, en de meeste gemeenten vereisen dat een erkende elektricien dit te doen .
Ontluchten door Muur
21 < p > Zoek de plafondbalken met een stud finder .
22

Markeer de plaats van de ventilator door het besturen van een schroef door het plafond of het boren van een gat met een 3/8-inch spade beetje . Kies een locatie tussen twee plafondbalken in het midden van de kamer .
23

Sluit de adapter voor het kanaal aan de kant van de ventilator lichaam met de meegeleverde duimschroef .
24

Knip het plafond gipsplaten langs de muur waar je het afblazen van de ventilator met een gipsplaten mes . Sla indien mogelijk het stuk , zodat u kunt patch terug als je klaar bent ; zo niet , de ketting zo recht mogelijk , zodat u gemakkelijk kunt knippen een vervangend stuk .
25

een pilot gat te boren door de buitenmuur met een 1/4-inch boor .

26

Ga naar buiten en zoek de piloot gat dat je geboord in de muur. Gebruik indien mogelijk een referentiepunt aan beide kanten zichtbaar , zoals een raam.
27

Boor een gat in de muur met een 4 - inch gatzaag , gecentreerd over de piloot gat.

28

Ga terug naar binnen naar de plaats waar u de installatie van de ventilator. Plaats de ventilator behuizing tegen het plafond en teken de omtrek met een potlood.
29

Boor een gat in elke hoek van het plein , en snijd de gipsplaten met een heen zag , met behulp van de boorgaten als uitgangspunt . Houd het paneel op zijn plaats als je de laatste zijde geknipt zodat het niet scheurt weg en beschadigen het aangrenzende gebied van de gipsplaat. Als je de laatste zijde niet veilig kan snijden met de decoupeerzaag , gebruik dan een gipsplaat wel zag .
30

Voer een elektrische kabel tussen uw huis de belangrijkste elektrische doos en de locatie van de ventilator. Schuif de kabel door de leiding verstrekt .
31

Neem het deksel van de aansluitkast op het ventilatorhuis , dat is waar de kabels zich bevinden. Pons de knock-out gat ( de verzonken gat ) in de inbouwdoos , en schuif de kabel door de knock-out gat. Sluit de leiding naar de aansluitkast met de draad moer .
32

Schuif de ventilator behuizing in het gat in het plafond . Verleng de beugels uit het ventilatorhuis totdat ze de balken bereiken . Bevestig ze aan de balken met 1 1/2-inch roestvrijstalen gipsplaten schroeven
33

Sluit de draden van de ventilator aan de draden van de elektrische kabel naar uw belangrijkste doos met plastic connector caps . Sluit zwart op zwart , wit op wit , en groen op groen . Tuck het wringen terug in de inbouwdoos en plaats het deksel .
34

Meet de afstand tussen de uitgang van de ventilator behuizing en het gat in de muur .
35

Knip een lengte van duct te passen tussen het ventilatorhuis en het gat in de muur met een ijzerzaag .
36

lijm een ​​rubberen pakking aan de achterkant van de muur dop met een dikke streep van siliconen lijm .
37

Ga naar buiten naar het gat in de muur en schuif de muur dop op het uiteinde van de connector kanaal en zet hem vast met metalen duct tape .
38

Voer een dikke strook silicone hechtmiddel rond de omtrek van het gat . Duw de muur dop stevig tegen de muur en bevestig deze aan de muur met vier 1 1/2-inch roestvrij stalen schroeven .
39

Bevestig de ronde buis op de adapter aan de zijkant van de beluchtingsbehuizing en wikkel metallic duct tape rond het gewricht om het te beveiligen.
40

de gaten in het plafond Patch door het aanbrengen van stukken van gipsplaten met joint compound en gipsplaten tape.
41

Bevestig het rooster van de ventilator .
42

Huur een elektricien om de kabel aan te sluiten op uw huis belangrijkste elektrische doos . Dit is een uiterst gevaarlijke taak als je niet weet hoe het goed te doen, en de meeste gemeenten vereisen dat een erkende elektricien dit te doen .

Hoe maak je een badkamer Exhaust plafond ventilator & Install Licht

Een ventilator badkamer plafond is een belangrijk stuk van de apparatuur als het gaat om het houden van uw badkamer schoon . De ventilator verwijdert onaangename geuren badkamer , en vocht dat kan leiden tot schimmel en meeldauw groeien in de badkamer . Sommige badkamer plafondventilatoren hebben een ingebouwde licht, dat de verlichting in uw badkamer te verbeteren . Wanneer u een badkamer ventila

Meer dan ooit