Huis Tuin

Huis Tuin

Welke richting moet uw Plafond fans draaien om Rooms Cool

? Plafond fans niet koelen van de kamer als veel mensen denken, maar ze doen de huid afkoelen . Een bijkomend voordeel is dat het runnen van een ventilator aan het plafond is meer kosteneffectief dan het runnen van uw airconditioner . Voor het plafond ventilator om de huid te koelen , moet de messen om linksom te laten draaien om een eitje naar beneden te sturen in de kamer, zodat je het kan voelen . Vochtigheid

Plafond fans zullen de huid te koelen , maar de fans zullen niet vocht uit de lucht die ervoor zorgt dat je te zweten. Zodra u weg van de wind van de ventilator lopen , zal je huid niet meer worden gekoeld en je zal de vochtigheid en warme lucht voelen . Ventilatoren zijn ideaal voor het koelen van de huid wanneer de relatieve luchtvochtigheid onder de 50 procent .
Air Conditioner en Fan

Als u een ventilator aan het plafond uitgevoerd in combinatie met de airconditioner , kunt u uw thermostaat te verhogen met twee graden , die het energieverbruik van uw airconditioner zal verminderen met ongeveer 15 procent, volgens Riviera Utilities. De airconditioner zal het vocht te verwijderen uit de kamer en het plafond ventilator zal de huid te koelen en circuleren de gekoelde lucht van de airco unit .
Clockwise

plafondventilatorbladen dat de klok mee draaien zal de warme lucht omhoog te forceren door het plafond naar beneden in de kamer. Laat de ventilator op deze manier zal een briesje niet maken en zal niet koelen van de huid. Gebruik deze instelling tijdens de winter, wanneer u nodig hebt om de warme lucht te laten circuleren van verwarming naar beneden van het plafond tot lagere stookkosten helpen .
Operational Cost

Volgens Riviera Utilities , een ventilator die op hoog zal gebruiken ongeveer 150 watt aan elektriciteit . Als u de ventilator aan het plafond voor vijf uur per dag en de kosten van elektriciteit 8 cent per kilowatt per uur werken , zou het kost ongeveer 6 cent per dag om de ventilator draaien . In een maand , zou de ventilator kost je ongeveer $ 1,80 . Een 5000 - British Thermal Units of BTU , venster airconditioner voor een kamer 100 tot 150 vierkante meter gebruikt ongeveer 900 watt aan elektriciteit . Als u de airconditioner voor vijf uur per dag op 8 cent per kilowatt per uur lopen , zou het 36 cent per dag of $ 10,80 per maand kosten om de airconditioner uit te voeren.

Hoe te slapen onder een plafond ventilator

Als je denkt aan een ventilator aan het plafond , je waarschijnlijk denken aan het proberen om koel te blijven op een warme zomeravond . U kunt zelfs denken over de snelste manier om jezelf te bevrijden van een verstopte neus of iets muffe kamer. U mag niet denken aan een slaap oplossing , maar met behulp van een ventilator aan het plafond is een snelle route naar snel slapen . Instructies 1 Dim

Meer dan ooit