Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een Harbor Breeze Light Kit Socket Installeer

Als u een ventilator aan het plafond in uw slaapkamer of een andere kamer van het huis zonder licht, kan je zou willen dat je een lichte kit toe te voegen voor wat extra overhead verlichting in de kamer . Een Harbor Breeze licht kit is vrij eenvoudig te installeren , en de juiste kit zal overeenkomen met de inrichting van uw bestaande ventilator , zodat het lijkt alsof het ontworpen als onderdeel van de ventilator . Zodra het is geïnstalleerd , kunt u het licht dat van een aparte pull-keten . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Draadconnectors
Toon meer instructies
1

Schakel de stroomonderbreker om alle voeding naar de schakelaar en de ventilator . Het installatieproces zal stroomleiding die onveilig zou zijn als de schakelaar niet wordt uitgeschakeld vereisen .

Verwijder Pagina 2 van de dekplaat van de onderkant van het plafond ventilator door het losdraaien en de schroeven en de plaat . Sommige modellen gebruiken duimschroeven ; anderen vereisen een schroevendraaier .

Koppel 3 de stekker aansluiten van de dekplaat en verwijder deze uit de ventilator .
4

Leid de draden van de verlichting kit via de opening in de afdekplaat . U kan nodig zijn om een centrum stekker eerst te verwijderen van de afdekplaat .

Schroef 5 de verlichting kit behuizing in de afdekplaat totdat het is erg gezellig . Anders kan het trillen .

Sluit
6 de witte draad van de verlichting kit om de witte draad in de afdekplaat . De draad kan worden aangeduid met " licht". Draai ze samen en draai vervolgens een klem over beide draden . Sluit de zwarte draad van de verlichting kit om de zwarte draad van de ventilator aan het plafond met behulp van dezelfde methode.

Sluit 7 de stekker voor de afdekplaat die je losgekoppeld in stap 3 .

8

Zet de afdekplaat weer op zijn plaats en plaats de schroeven om het vast te zetten.
9

Schroef een lamp in de fitting . Als er een wereldbol die bij de licht -kit , zet het op zijn plaats en draai de duimschroeven aan alle kanten om deze stevig op zijn plaats houden . Niet te strak de duimschroeven of je kan het glas breken.
10

Zet de hoofdschakelaar hoofdschakelaar weer aan en test de ventilator en het licht kit.

Heeft Zolder Fans echt werken

? Een zolder ventilator is een effectief middel om te helpen bij het koelen van uw huis bij een juiste en onder de juiste omstandigheden geïnstalleerd . Zolder fans werken om de zolder te koelen , zodat de warmte van de zolder niet uitstralen naar de woning. Locatie Zolder fans moet worden geïnstalleerd , zoals wordt gesuggereerd , op de zolder van uw huis. Ze kunnen worden geïnstalleerd in het

Meer dan ooit