Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Plafondventilatoren >> Content

Hoe om te bepalen wat de beste Plafondventilator Maat

Montage van een ventilator aan het plafond om een ​​kamer nodig meten van de oppervlakte van de kamer en de spanwijdte van de ventilator . De beste pasvorm is een huwelijk van een ventilator groot genoeg om een ​​goede luchtstroom in een ruimte te bieden zonder beschadiging van de muren als het swingt . Plafondventilator verkopers en internetsites hebben grafieken die de maten van plafondventilatoren en de afmetingen van de ruimten waarin ze best fit geven , maar de grafieken verschillen een beetje over de hele linie . Dit betekent dat de perfecte plafond ventilator gaat vooral over de voorkeur van de eigenaar. Als het niet te groot of te klein en zorgt voor een goede wind , dan is het een geweldige pasvorm . Wat je
Meetlint
Toon meer instructies nodig
1

Gebruik een meetlint om de lengte en de breedte van de ruimte waarin u het plafond te installeren meten ventilator. Vermenigvuldig de lengte en de breedte samen om het gebied van de ruimte te krijgen . Bijvoorbeeld, als een kamer is 20 meter bij 17 meter , zal het gebied zijn 340 meter. Kopen van 2

Meet de ruimte van de vloer tot het plafond . Een ventilator aan het plafond mag niet lager zijn dan zeven meter hangen , want dan vormt het een gevaar voor iemand kwetsen en het is niet eens goed voor decor . Indien het plafond hoger is dan negen meter , heb je niet nodig om het te meten , omdat je weet , gewoon door er naar te kijken , dat je nodig hebt om een down -rod te installeren op de ventilator .
< Br > 3

Meet de omvang van het plafond ventilator door uitbreiding van het meetlint om het uiteinde van een blad en in de ventilatormotor aan het uiteinde van het andere blad . De breedte in inches is de grootte van de ventilator aan het plafond .
4

Gebruik een ventilator aan het plafond maattabel om u te helpen bij de aankoop van een ventilator. Bedenk wel dat de aanbevolen grootte is slechts een leidraad . Als het ontwerp dat u wilt is iets groter of kleiner dan de aanbevolen grootte , kunt u nog steeds installeren , zolang het niet zal bewegen in de muren en de ruimte beschadigen .
< br >
From:http://tuin.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1002007400.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.