Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Plafondventilatoren >> Content

Hoe een elektrische 14-2 Wire draad van Fan armatuur naar een 14-3 Wire

Bij het installeren van een nieuw plafond ventilator of lamp , een paar opties zijn beschikbaar over hoe om stroom te leveren aan het. Veel oudere woningen gebruik maken van een twee - draads circuit om ofwel de ventilator afzonderlijk of de ventilator en een paar andere dingen , zoals een houder of andere lamp te voeden. Een andere optie is om een ​​14-3 draad loopt van de macht paneel en gebruiken de ene kant van het aan de ventilator te voeden en gebruik de andere kant om andere items te voeden in het huis. Een 14-3 draad maakt het mogelijk twee circuits om een gemeenschappelijke draad delen. Dit vermindert de hoeveelheid draad nodig in het huis . Wat je nodig hebt
Draadsnijtangen
Wire strippers
Plastic doppen
Voltage meter
Toon meer instructies
1

Schakel de stroom naar de 14-3 circuit op het hoofdvoedingspaneel . Gebruik een voltmeter om te controleren of de stroom voor dat circuit is uitgeschakeld. Een 14-3 circuit draagt ​​220 volt in tegenstelling tot een 14-2 circuit , die alleen draagt ​​120 volt . Kopen van 2

Open de elektrische doos die de 14-3 kabel herbergt . Voer de 14-2 kabel in dezelfde elektrische doos als de 14-3 kabel . Strip 1/2 inch van de isolatie van de uiteinden van de zwarte en witte draden in de 14-2 kabel .

Kijk
3 aan de 14-3 kabel . De 14-3 kabel heeft een zwarte draad , een witte draad , een rode draad , en een goede aarding . De zwarte en rode draden zijn de twee hete draden van de 14-3 draad . De witte draad wordt gedeeld tussen deze twee hete draden . De ventilator kan worden gevoed door het gebruik van de rode en witte draad of de zwarte en witte draad .

Identificeer
4 wat andere armaturen worden aangedreven door dit circuit en te identificeren welke helft van de 14-3 draad elk toestel gebruikt . De ventilator moet aan de zijde waar de minst actieve inrichting heeft . Het idee hier is om te proberen en de twee kanten van de 14-3 draad zo gelijk geladen mogelijk . Op deze manier houdt u de draad van overbelasting .
5

Sluit de zwarte draad van de 14-2 -kabel aan op de rode of zwarte draad van de 14-3 kabel . Sluit de witte draad van de 14-2 -kabel aan op de witte draad van de 14-3 kabel . Verbind de massa draden van beide kabels bij elkaar. Gebruik plastic schroefdoppen om de draden bij elkaar te houden .
6

Sluit de elektrische kast en zet de stroom weer aan . Test de ventilator.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1002007399.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.