Huis Tuin

Huis Tuin

Soorten Plafondventilator Dozen

Plafond fans helpen circuleren de lucht in een huis en kan verwarming en koeling kosten te verlagen. Echter , de plafondventilator moet goed worden ondersteund in het plafond om te kunnen het gewicht van de ventilator te houden . Er een paar keuzes in het plafond ventilator dozen die in staat zijn om deze klus te klaren zal zijn . Octagon Metal Ceiling Box

Dit type doos is een stuk getrokken staal , dat vaak wordt gebruikt om de elektrische draden huisvesten en monteer het plafond ventilator aan . Deze dozen kunnen worden 1-1/2 inch tot 2-1/8 centimeter diep . De metalen doos wordt vastgeschroefd aan een dwarsbalk of een zijdelingse steun die is gebonden in parallel plafondbalken . De metalen doos heeft twee schroeven op de hoeken .
Achthoekig metalen doos met een Brace

Als de doos plafond ventilator wordt in een bestaande woning is geïnstalleerd, de achthoekige metalen plafondventilator box kan een brace die zich uitstrekt tussen het plafond en balken geschroefd elke dwarsbalk het gewicht van de ventilator ondersteunen . De doos diepten zijn ofwel 1-1/2 inch of 2-1/8 inch. De beugels zijn er in 16 centimeter op center of 24 centimeter op centrum.
Metaal Pan Dozen

pan van het metaal dozen zijn ronde plafond ventilator dozen die direct zijn gemonteerd het plafond balken . Deze dozen zijn 1/2 tot 3/4 inch diep . Deze worden meestal geïnstalleerd in nieuwbouw woningen waar typische diepte plafond dozen niet kunnen worden gebruikt, zoals balk bijlagen.
PVC plafondbalk Mount Box

Dit type doos is gemaakt van PVC en heeft een uitsparing in het midden van het vak dat is 1-1/2 centimeter breed en 2-1/8 centimeter diep . Deze doos is aan de bovenkant van elke kant van de dwarsbalk door de zijkant montagegaten van de doos gemonteerd .

Hoe te bedraden een plafond ventilator wanneer er All Black Wires

De meeste home bedrading voor apparaten zoals lampen of ventilatoren maakt gebruik van een twee - wire systeem , met een draad wit gekleurd en de andere zwart. Mensen verwijzen meestal naar de witte draad als de positieve en de zwarte draad als de negatieve . Echter, aangezien thuis elektrische circuits gebruiken wisselstroom , het onderscheid is kunstmatig . In tegenstelling tot gelijkstroom elek

Meer dan ooit