Huis Tuin

Huis Tuin

Installatie-instructies voor een Hunter Grootloge Fan

Hunter Grootloge plafondventilatoren koelen van de lucht in de zomer en hulp rijden warme lucht gevangen in de buurt van het plafond naar beneden in de winter . Een Hunter plafond ventilator is Energy Star compliant en kost centen per dag te bedienen. Als u timmer-en elektrische vaardigheden, kunt u een Hunter Grootloge ventilator in uw huis te installeren . Omdat de ventilator weegt bijna 40 pond, moet je in staat zijn om zoveel gewicht te heffen of iemand om je te helpen met de installatie. Je moet ook in staat zijn om te klimmen op een ladder . Wat je nodig hebt
Ladder
Meetlint
Stud finder Goedkope 4 -inch gat zag
Nails
Hammer
2 -inch met 4 -inch hout
Outlet doos
Schroeven
schroevendraaier
9/64-inch boorkop
boor
pincet
Wire noten
gloeilampen
Toon meer instructies Heb voorbereiden de montage ventilator Site
1

Kies de plek waar u van plan bent naar de Hunter ventilator installeren. De ventilator moet minimaal 7 meter boven de vloer . Laat 1 meter ruimte tussen de bladen van de ventilator en het plafond . Er moeten 30 cm vrij rondom de omtrek van de ventilator . Kopen van 2

Gebruik een stud finder om de plafondbalk of ondersteuning brace het dichtst bij de plek waar je koos lokaliseren . De balk of brace moet in staat om het volledige gewicht van de ventilator te ondersteunen.
3

Snijd een 4-inch gat in het plafond met een gat zag in de door u gekozen locatie . Nagel een 2 - inch met 4-inch board tussen de balken voor een brace als men nog niet bestaat .
4

Sluit een stopcontact in om de draagbeugel met schroeven . Laat de doos te zitten in het plafond tenminste 1/16 inch .
5

Schakel de stroomonderbrekers om de elektrische lijn die u wilt gebruiken voor de ventilator . Sluit de bedrading van de elektrische toevoerleiding . Voer de elektrische lijn door de uitlaatkast met minstens 6 centimeter van de bedrading te sparen . Als u niet vertrouwd bent het doen van de bedrading voor de ventilator , huur een elektricien .
6

dit gedeelte overslaan als u al een stopcontact doos op zijn plaats en als er voldoende steun in de plaats voor een fan .
Hang de Fan
7

boor twee gaten met de 9/64-inch boor door twee van de gaten aan de buitenkant van de doos stopcontact. Voer de elektrische voeding lijn door het midden van de ventilator plafondplaat . Stel het geluid verloopstukken zijn plaats tussen de plafondplaat en de doos stopcontact. Schuif een platte ring op elk van de 3 - inch hout schroeven die met de ventilator kwam . Bevestig de plafondplaat aan de draagbeugel of plafondbalk met de schroeven . Je hebt nu een deksel over de doos halen.

Monteer 8 hangende montage van de ventilator . Zet de stang door de luifel en luifel sierring . Duw de draden van de ventilator via de stang .
9

Zoek de dunne draad -kabel aangesloten op de hangende montage. Leid de kabel omhoog door de plafondplaat en wikkel het om het plafond brace . Bevestig de kleine lus aan het uiteinde van de kabel met een kleine schroef geplaatst in het plafond brace . Dit geeft uw ventilator extra ondersteuning .
10

de jumper instellingen op de ventilator Onderzoek . Zorg ervoor dat ze overeenkomen met de jumper instellingen op de afstandsbediening van de ventilator . Als de instellingen niet overeenkomen , veranderen zodat ze niet door aanpassing van de schakelaars met een pincet . In de meeste gevallen kunt u deze stap overslaan .
11

Sluit de groene grond draden voor de ventilator en de elektrische voeding met een draad moer . Vervolgens overeenkomen met de witte draden en vervolgens de zwarte draden . Tenslotte sluit de zwart /witte draad . Zet elke verbinding met een draad moer . Duw de overtollige bedrading terug hoewel de plafondplaat . Verleng de kleine witte draad aan de rand van de plafondplaat . Dit is de antenne draad van de afstandsbediening ; het moet duidelijk zijn .
12

Bevestig de luifel aan de plafondplaat door de sleuven en ze draaien tot ze op hun plaats .
13

Doe de bladen en blade bijlagen samen met de schroeven die met de ventilator kwam . Bevestig de bladsamenstel aan de luifel .
14

Stel de lamp behuizing op zijn plaats en draai het om de locatie veilig te stellen . Sluit het licht van de ventilator naar de rest van de ventilator met de kleine connector draad. Zet de glazen kap op zijn plaats op de ventilator en installeren gloeilampen.
15

Plaats batterijen in de afstandsbediening voor de ventilator . Schakel de elektrische stroom naar de ventilator om de installatie te voltooien .

Hoe te installeren een dimmer & Lichtschakelaar voor een plafond ventilator

Plafond ventilatoren kunnen worden bediend vanaf een muur overgang op variabele snelheden hebben . Er moet echter een standaard dimmer switch niet gebruikt worden en kan een brandgevaar zijn bij gebruik met plafondventilatoren . In plaats daarvan moet ventilatorsnelheid regelaars speciaal ontworpen voor gebruik met plafondventilatoren worden gebruikt . Sommige modellen zullen zowel de ventilatorsn

Meer dan ooit