Huis Tuin

Huis Tuin

Potplanten voor Flowers Spring

Container tuinen bieden u de mogelijkheid om prachtige seizoensgebonden tuinen maken zonder toegang tot een veel ruimte of andere hulpmiddelen . Tijdens de lente , een overvloed aan ingemaakte bloemen brengen kleur en textuur aan uw terras , vensterbanken en andere kleine ruimtes. Weten welke voorjaarsbloeiende planten gedijen in potten geeft je de mogelijkheid om weloverwogen keuzes te maken wanneer het tijd is om uw veranda of terras versieren voor de lente geven . Vlinder Milkweed
Butterfly Lygaeus trekt bestuivers zoals kolibries en vlinders .

Ook bekend als vlinder onkruid , Canada wortel en chiggerflower , vlinder milkweed is afkomstig uit het Noord-Amerikaanse continent . Het gedijt goed in middelgrote containers en trekt een verscheidenheid aan vlinders en andere aantrekkelijke vliegende fauna. In het bijzonder wordt de vlinder milkweed bekend om de prachtige monarchvlinder trekken , waardoor het een vertederende lente ingemaakte bloem . Het geeft de voorkeur vochtige , goed doorlatende grond en gedeeltelijke zonlicht. Het is een vaste plant bloem , wat betekent dat het zal blijven bloeien en komen elk voorjaar in een gematigd klimaat .
Engels Sleutelbloem
Engels sleutelbloem planten gedijen tijdens de lente in containers.

Een schaduw - liefhebbende planten , het Engels sleutelbloem is kort en dik , en produceert bloemen die variëren in kleur . Het gedijt als een mooie borderplant voor looppaden en bloembakken , maar het is ook een aantrekkelijke ingemaakte bloem voor de lente container tuinen . Het loof van de Engels sleutelbloem is licht, helder groen , en de vijf bloemblaadjes van de bloemen zijn met stroken en breed. Bloemen variëren van wit en geel te kleuren fuchsia , paars en roze . - Veen verrijkte grond met een compost mengsel houdt het Engels sleutelbloem gezond en levendig . Het kan worden gekweekt in kleine containers of meerdere planten kunnen worden gekweekt in grote.
Iris
Irissen bloeien in een breed scala van tinten .

Een winterharde lente bol bloem , de iris gedijt in een verscheidenheid van bodemgesteldheid . Het groeit goed direct in de grond , maar het dient ook als een aantrekkelijke ingemaakte bloem in het voorjaar . Grote plantenbakken van ten minste 2 meter diep zijn ideaal voor het kweken van twee of drie irisplant . Iris bloemen liever vochtige zwarte grond met gedeeltelijk direct zonlicht tijdens de lente. Ze produceren zes bloemblaadjes die in kleur variëren van wit en geel tot diep paars - zwart en vrijwel elke toon in tussen .

Hoe zien of een plafond ventilator is kapot

Zoals elk apparaat , plafondventilatoren slijten en uiteindelijk moeten worden vervangen. Wanneer een ventilator aan het plafond is doorbroken , betekent dit dat het niet goed werkt . Sommige plafondventilatoren geworden gebroken meer te repareren en vervangen moeten worden . Dit geldt vooral voor fans met uitgebrande motoren. Andere plafondventilatoren kunnen worden bevestigd als slechts een deel

Meer dan ooit