Huis Tuin

Huis Tuin

Een nieuw plafond licht Installeer

een nieuw plafond lamp Het installeren is een eenvoudige doe-het - zelf-project dat in korte tijd kan worden afgerond. Er zijn slechts 3 draden die een lamp te laten werken ; een aarddraad en twee live draden. Zolang u de stroom naar het licht draaien , zal je goed om te gaan . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
plafond lichtpunt
plafond medaillon ( optioneel ) op Twitter Universeel mes
Draadsnijtangen
Wire strippers
Toon meer instructies

1 Verwijder bestaande armatuur

Schakel de stroom op de zekering box aan de ruimte die u gaat werken inch Zorg ervoor dat de stroom is uitgeschakeld door het testen van de lampen of andere apparaten in de kamer. Opstijgen wereld van de oude lamp en verwijder alle lampen aan de bestaande armatuur . Trek de oude armatuur uit de buurt van de montageplaat en het plafond door het verwijderen van de schroeven . Scheid de drie draden en verwijder de draad moeren van de draden. Schroef de montageplaat van de bestaande armatuur . Kopen van 2

Installeer een plafond medaillon , als de nieuwe lamp is kleiner dan de oude. Ze komen in alle soorten en maten en zal geen schade aan het plafond en /of rond de armatuur te dekken. Verschillende rozetten hebben verschillende installatie-instructies , dus volg de instructies aandachtig door. Bevestig de nieuwe montageplaat op de elektrische doos in het plafond met de bijgeleverde schroeven .
3 Snip plafond draden

de uiteinden van de draden plafond Knip met de kniptang om verse draad bloot . Beschermende coating op de draden te verwijderen , gebruikt u de draad stripper te strippen ze tot ongeveer een 1/2 tot 1 inch draad wordt blootgesteld . Deze stap zorgt ervoor dat de oude draden hebben een goede aansluiting voor de nieuwe draden aan te sluiten op .
4 Bevestig de draden

Bevestig de draden van de armatuur aan de elektrische doos in het plafond door het verdraaien van de als gekleurde draden samen en ze te bedekken met de draad moeren .

Bevestig 5 de schroeven om de gaten van de montageplaat met de schroeven met de nieuwe lamp en een schroevendraaier ,
6 geleverd lamp bol

Schroef de lampen opgegeven voor de nieuwe lamp . Bevestig de wereld van het licht , als die er is . Competitieprogramma globes normaal draai rechtsaf de armatuur . Niet te vast iets dat de hele wereld houdt zijn plaats te verbrijzelen van de wereld te voorkomen .
7 Zet de stroom aan

Zet de stroom aan op de stopper doos en controleer of uw nieuwe lamp is in werkende staat . Als zich een probleem voordoet , schakelt u de stroom uit en neem contact op met een elektricien .

Kan plafondventilatoren Verhoog droge lucht

? Droge lucht kan een voordeel of een vloek zijn , afhankelijk van de temperatuur en het seizoen. Mensen die in huizen met geforceerde lucht warmte klagen vaak over droge lucht in de winter als het kan een keel droog en krassend kan maken en veroorzaken waterige ogen en neusbloedingen . In de zomer , droge lucht is een welkome verlichting van warmte en vocht , omdat het helpt bij de verdamping van

Meer dan ooit