Huis Tuin

Huis Tuin

De juiste Plafondventilator Instellingen voor winter en zomer

Plafond fans niet veranderen luchttemperatuur . Integendeel, ze circuleren de bestaande lucht naar de ruimte comfortabeler te maken . Seizoensinvloeden aanpassen draairichting een omkeerbare ventilator maakt gebruik van de wetten van de thermodynamica en verdamping . Thermodynamica
Een luchtballon is een voorbeeld van het concept van de warme lucht stijgt .

luchttemperatuur stijgt , luchtmoleculen bewegen verder uit elkaar , en de lucht minder dicht . Dit is de reden waarom warme lucht stijgt . In de winter , zet de ventilator aan het plafond te draaien op een lage snelheid in een richting van de klok . Dit trekt koude lucht van de vloer en duwt de warme lucht naar beneden rond de omtrek van de kamer.
Zweet en Verdamping
plafondventilatoren helpen lagere lichaamstemperatuur .

Sweat verdamping koelt je lichaam. Plafond ventilatoren blazen lucht over uw lichaam verhogen van de snelheid van de verdamping en het maken van uw lichaam koeler . In de zomer , ingesteld bladen van de ventilator te draaien tegen de klok in draaien om de lucht af te blazen . De ventilatorsnelheid instellen sneller verhoogt het volume van de luchtstroom , die verdamping verbetert en koelt je lichaam .
Vochtigheid
plafondventilatoren niet zo goed afkoelen in een vochtige kamer.

Plafond fans niet verwijderen vochtigheid. Vochtige lucht meer vocht bevat , resulteert in verminderde verdamping . De koeling effecten van de ventilator zal niet zo groot in een vochtige kamer.

Hoe een plafond ventilator Wire wanneer er geen Ground Wire

Als je wilt werken met je handen , het installeren van een nieuw plafond ventilator kan een leuke en lonende taak zijn . Echter, er zijn altijd voorzorgsmaatregelen die u moet nemen . Zorg er altijd voor dat de stroom is uitgeschakeld voordat het werken met elektrische bedrading . Aarding is een veiligheidsmechanisme dat het risico van een ernstige elektrische schok vermindert . De meeste moderne

Meer dan ooit