Huis Tuin

Huis Tuin

Ceiling Fan Shakes Toen op High Speed ​​

Shaking plafondventilatoren kan vervelend zijn . Instabiele fans oorzaak verminderde luchtstroom , onnodig lawaai , en potentieel gevaar . Als de ventilator schudt terwijl op hoog , het is waarschijnlijk een van drie dingen : losse schroeven, een verwrongen fan blade , of een onbalans in de ventilator . Losse Schroeven

dan maanden van intensief gebruik , schroeven in plafondventilatoren vaak los te maken , waardoor de ventilator te schudden . Draai alle schroeven vast op punten waar messen aan te sluiten op het lichaam en waar het lichaam verbindt aan het plafond . Run ventilator op hoog . Als de ventilator nog steeds schudt , het probleem is ofwel een gebogen mes of een ventilator onbalans.
Warped Bladen

Warped bladen ook leiden schudden . Plaats jezelf op ooghoogte met ventilatorbladen . Bekijk de bladen tegen elkaar , twee tegelijk te bepalen welke lemmet gebogen . Bend lamellen uit flexibel materiaal zoals tin in de tegenovergestelde richting van de kettingdraden tot rechte . Vervang messen gemaakt van metaal of hout . Controleer uw doos voor extra messen voordat je koopt nieuwe. Fans die nog wankel na het aanpassen of wijzigen beschadigde messen , kan een onbalans probleem .
Fan Onbalans

Balance kits worden vaak gevonden in de ventilator originele doos . Wasserijspelden en een 3/8 platte ring werken ook aan fans in evenwicht te brengen . Clip een wasserette pin in het midden van een blad en run ventilator om te zien of is het nog steeds wankel . Als de ventilator stabiel schoon blad en cassette ring in het midden van het blad . Als de ventilator aan het plafond is nog steeds wankel, wordt de behandeling herhalen totdat het juiste mes gevonden .

Welke manier zou ik mijn plafond ventilator in de zomer

? In tegenstelling tot een airconditioner , hoeft plafondventilatoren niet koelen van de lucht in de kamer . De ventilator zorgt voor een gevoelstemperatuur , en , als uw huid transpireert , de wind zorgt voor een verkoelende werking op de huid . Wanneer je de kamer verlaat , kunt u de ventilator uit te schakelen en energie te besparen . Blade Richting De zomer omgeving voor uw plafondventilator

Meer dan ooit