Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Plafondventilatoren >> Content

Hoe om te versieren met Calla Lelies

Calla lelies bieden uw omgeving met heldere kleuren en florale accenten . Ze variëren in kleur van helder wit tot tinten van levendige roze en geel, het overbrengen van een breed scala van gevoelens . Gewoonlijk zijn witte calla lelies gezien in uitvaartcentra en in sympathie boeketten , maar ze dienen ook als verse , uitnodigende stukken van home decor . Weten hoe je calla lelies toe te voegen aan uw interieur regeling is niet moeilijk en vereist niet het gebruik van dure materialen vereisen . Wat je nodig hebt
Calla lelie stencil
Sponge
tape Painter's of Fine penseel
acrylverf
Kunstmatige calla lelies
Vaas
Toon meer instructies < br > Wall Grenzend
1

Selecteer het grensgebied van uw muur in een kamer naar keuze . Bijvoorbeeld , calla lelies voegen een heldere en vrolijke touch aan een badkamer of keuken . Tape het stencil naar de grens bij een plek waar je wilt dat de bloempatroon te beginnen . Kopen van 2

Dompel de punt van een spons wig in wat witte acrylverf . Dep het stevig in de bloesem gebied van het stencil . Laat het drogen voor 10 minuten .

Dompel 3 de punt van de fijne penseel in diepe groene acrylverf . Vul de stengels en bladeren van het stencil .
4

Dompel de kwast , na het reinigen van het, in gele verf en details toe te voegen aan de centrale opening van de witte bloesem . Maak drie dunne opwaartse bosjes voor textuur .
5

Herhaal het schilderij naar de grens patroon u wenst te creëren .
Classic Centerpiece
6

Selecteer een rechte , slanke vaas ongeveer 12 centimeter lang . Afhankelijk van de huidige kleurenschema van uw keuken of eetkamer , selecteer een vaas kleur dat het verbetert . Bijvoorbeeld, als uw eetkamer is ingericht met bordeauxrode tinten , een stijlvolle keuze kan een rode , geblazen glazen vaas zijn.
7

Selecteer een tiental kunstmatige calla lelies . Hoge kwaliteit kunstmatige lelies , gevonden in ambachtelijke zending winkels , kan er heel realistisch . Lily bloemen van 18 tot 24 inch toereikend zijn.

Plaats 8 de lelies in de vaas , waardoor ze vanzelf op hun plaats vallen . Dit geeft de regeling een Boheemse verschijning met een tijdloos en elegant bloesem . De heldere witte variëteit van deze bloem ziet er geweldig uit wanneer geplaatst met vrijwel elk interieur regeling . Wit gaat met alles ; echter , gekleurde calla lelies verfraaien een effen , wit kleurenschema .
9

Plaats de vaas op het midden van je eettafel om te dienen als een stijlvol en minimalistisch tintje.
< br >

From:http://tuin.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1002007340.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.