Huis Tuin

Huis Tuin

Welke manier dient uw plafond ventilator Spin om het koeler maken

? Plafondventilatoren een decoratief plafond en lamp aan uw huis omgeving. Ze helpen besparen op uw elektriciteitsrekening het hele jaar door . Tijdens de zomermaanden de messen draaien om koele lucht door de kamer bewegen . In de wintermaanden , de ventilatorbladen dwingen de warme lucht die van nature stijgt naar beneden op de mensen in de kamer . De messen zijn instelbaar voor verschillende snelheden en , afhankelijk van de hoeveelheid lucht gewenste circuleren in de ruimte . Ceiling Fan Installatie

Gebruik de juiste UL metalen doos . Het moet worden gemarkeerd , " Voor gebruik met plafondventilatoren . " Deze uitlaatkast steunen boven het plafond en op het punt waar de ventilator hecht . Het bevat alle noodzakelijke bedrading voor de installatie en de ventilator verbinden . Plafondventilatoren zijn zwaar , en , indien mogelijk , op een dwarsbalk moet worden gemonteerd . Als je er geen hebt , gebruik dan een speciale bevestigingsbeugel .
Rotaties naar Cool

Staan op een stevige stoel of een ladder , zodat u de rotatie van kan veranderen de messen . Vraag een andere persoon om de stoel te houden of ladder stevig om uw veiligheid te waarborgen . Vind de schakelaar op de ventilator aan het plafond . U kunt de handleiding bekijken om de schakelaar gemakkelijk te lokaliseren . In het algemeen is de schakelaar direct onder het ventilatorblad gebied . Druk de schakelaar in de tegengestelde richting wanneer het tijdens de wintermaanden . U wilt dat de ventilatorbladen draaien tegen de klok in .
Rotaties naar Warm

Tijdens de wintermaanden , de rotatie van de ventilatorbladen wijzigen zodat ze gaan in een langzame , rechtsom , die zal helpen om uw huis warm en gezellig . Duw de schakelaar in de tegenovergestelde richting van waar het tijdens de hete , zomer maanden.
Andere Tips voor energiebesparing

Zet de ventilator aan het plafond als er niemand in de kamer. De ventilator zorgt voor een luchtstroom die mensen , niet de werkelijke kamer zelf afkoelt. Controleer de temperatuur buiten tijdens de zomermaanden ; als het 75 graden F of lager , dan kunt u de buitenlucht gebruiken om uw huis te koelen door het openen van ramen. Plaats box fans in uw kozijnen en laat ze de koele lucht te trekken in uw huis. Fans gebruiken minder energie dan airconditioners . Open ramen op de tweede verdieping te helpen bevrijden warme lucht uit uw huis . Trek de gordijnen dicht zonwering in uw huis tijdens de dag te blokkeren de zon en helpen om uw huis koeler .

Welk type van plafond ventilator moet ik kopen

? Energiezuinige plafondventilatoren kunt u koel te houden in de zomer en circuleren warme lucht in een kamer in de koelere maanden , en ze niet gebruiken veel meer elektriciteit dan de lampen die ze vervangen . Plafondventilatoren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan prijzen , maten en stijlen . Onderzoek de grootte van de kamer en het interieur om u te helpen kiezen van de juiste plafondvent

Meer dan ooit