Huis Tuin

Huis Tuin

Welk type van plafond ventilator moet ik kopen

? Energiezuinige plafondventilatoren kunt u koel te houden in de zomer en circuleren warme lucht in een kamer in de koelere maanden , en ze niet gebruiken veel meer elektriciteit dan de lampen die ze vervangen . Plafondventilatoren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan prijzen , maten en stijlen . Onderzoek de grootte van de kamer en het interieur om u te helpen kiezen van de juiste plafondventilator voor uw behoeften. Grootte

Volgens Consumer Reports , de meest populaire formaat ventilator aan het plafond is 52 centimeter , maar moet u het formaat dat het meest efficiënt zal werken in de kamer het plafond ventilator zal bezetten kiezen . Fans die te groot voor de kamer zijn te veel lucht rond te blazen . Een ventilator is te klein voor de kamer niet efficiënt afkoelen . In het algemeen moet een 52 - inch ventilator in ruimten die tussen 225-400 vierkante voet worden geplaatst . Een 42 - of 44 - inch ventilator is geschikt voor ruimtes ongeveer 100-225 vierkante meter . Kies plafondventilatoren met een ventilatorblad reeks in het bereik van 30 tot 44 inch naar kamers meten van ongeveer 100 vierkante meter of minder .
Stijl

Naast het bereik maten, plafondventilatoren zijn verkrijgbaar in vele kleuren , materialen en stijlen aan de inrichting van de kamer te passen . Goedkoop fans zijn meestal wit of bruin met een basisopleiding peddelbladen en zeer weinig versiering. Hogere fans kwaliteit hebben decoratieve motor behuizingen van geborsteld metalen zoals koper of tin , gepolijst hout of zelfs gietijzer met peddel bladen in verschillende vormen, zoals ovaal of bladvormen . Andere opties zijn modern, traditioneel , vintage en zeer sierlijke stijlen en diverse glas ontwerpen . Children's plafondventilatoren zijn verkrijgbaar in felle kleuren , vormen en patronen geschikt voor ruimte of het kinderdagverblijf van een kind .
Eigenschappen

Sommige plafondventilatoren op afstand te bedienen , dat is handig voor ruimtes met hoge plafonds . Duurdere supporters keermessen , krachtiger en stillere motoren en dimmers voorzien . Sommige modellen hebben een temperatuurinstelling functie die automatisch verandert de snelheid van de bladen als de temperatuur verandert de ruimte .

Welke richting moet uw Plafond fans draaien om Rooms Cool

? Plafond fans niet koelen van de kamer als veel mensen denken, maar ze doen de huid afkoelen . Een bijkomend voordeel is dat het runnen van een ventilator aan het plafond is meer kosteneffectief dan het runnen van uw airconditioner . Voor het plafond ventilator om de huid te koelen , moet de messen om linksom te laten draaien om een eitje naar beneden te sturen in de kamer, zodat je het kan voele

Meer dan ooit