Huis Tuin

Huis Tuin

Zal een Licht Dimmer Werk aan Fan

? Licht dimmers worden gebruikt om de lichten dimmen door graden . In sommige kamers zijn de plafondlamp aan een ventilator aan het plafond bevestigd . Wilt u deze lichten dimmen , kunt u een dimmer gebruiken . Licht Dimmer Eigenschappen

Light dimmers zijn rond schakelaars die draaien . Ze werken door de spanning die wordt verzonden naar het licht . Minder spanning betekent dat de lampen minder fel zal schijnen .
Dimmers effect op plafondventilatoren

Licht dimmers weet niet wat ze zijn aangesloten , ze alleen reguleren voltage . Daarom kunnen ze werken aan een plafondventilator en niet alleen dim de lichten op het plafond ventilator , maar de snelheid van de ventilator aan te passen . Aan de negatieve kant , kan het licht dimmers uit te schakelen of halve cyclus in reactie op een sterke stijging van de spanning op hetzelfde circuit . Dit zou mogelijk schade aan de ventilator.
Alternatieven voor dimmers

Terwijl dimmers kunnen werken om een ventilator aan het plafond te beheersen zijn er dimmers speciaal gemaakt voor de fans . Ze heten fan dimmers of elektronische ventilatorsnelheid controles. Ze kosten iets meer dan het licht dimmers , maar zijn ontworpen voor plafondventilatoren .

Energy - Star plafondventilatoren met Fluorescent Lights

De Amerikaanse Environmental Protection Agency , samen met het Amerikaanse ministerie van Energie , geeft richtlijnen energie - efficiëntie van apparaten die , als daaraan wordt voldaan , verdient het Energy Star label . Dit label wordt toegekend aan een reeks van systemen en apparaten , van ovens tot gloeilampen . Het is ontworpen om u te helpen , de consument, slimme , energiezuinige keuzes. Pla

Meer dan ooit