Huis Tuin

Huis Tuin

Ceiling Fan montagehandleiding

Niet alleen plafondventilatoren bieden koele lucht om huizen zonder airco , ze kunnen ook helpen circuleren lucht in woningen die centrale airconditioning systemen. Deze toename van de luchtcirculatie kan uw koeling kosten te verlagen met maximaal 15 procent, volgens Sempra Energy . Als u graag om een ventilator aan het plafond te installeren in uw huis, de montage-instructies zijn meestal gelijk, ongeacht het merk en model je koopt. Wat je nodig hebt
Laddertjes
schroevendraaier
Toon meer instructies
1

Schakel de elektriciteit in de kamer waar u de ventilator aan het plafond te installeren. Of u nu in een huis of een appartement woont, kunt u de elektriciteit uitschakelen door het opgooien van de betreffende schakelaar in de zekeringkast .

Verwijder de 2 schroeven van het deksel over de plafondarmatuur en take down de dekken . Trek de draden in het plafond, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn . Bevestig de ronde metalen beugel die bij de ventilator aan het plafond met de bijgeleverde schroeven .
3

Til de onderkant van de ventilator aan het plafond tot aan de voorziene houder en plaats deze losjes in de houder , zodat het vastklikt op de haak die aan de ventilator vast te houden terwijl u de bedrading aansluiten . De draden van het plafond ventilator om de draden in het plafond door twisten van de draden van dezelfde kleur samen . Draai de meegeleverde draad noten over de draden om elektrische schokken te voorkomen .
4

Leid de draden terug in het plafond om ze uit de weg , en volledig aansluiten basis van de ventilator aan de beugels , met behulp van de meegeleverde schroeven . Schroef de ventilatorbladen op zijn plaats op de ventilator , met de meegeleverde schroeven . Als de ventilator heeft lampen ook, los van de kleine schroeven in elk van de armaturen en plaats een lichte schaduw in elk toestel , het aandraaien van de schroeven aan de lichte schaduw op zijn plaats houden .
5

Draai de macht terug in de kamer waar de ventilator is geïnstalleerd . Haal de schakelaar voor de overhead elektrische armatuur , die over het algemeen de eerste schakelaar in een kamer , aan de armatuur worden ingeschakeld , en trek de ketting aan te zetten de ventilator aan het plafond .

Hunter Grand Vista Plafondventilator Instructies

The Hunter Grand Vista is een ventilator aan het plafond voorzien van vijf verontruste walnoot of zwart walnoot bladen en een lamp met drie kandelaars lampen. Installatie en montage van de ventilator kan een tijdrovend proces zijn en zal een zekere mate van comfort van het werken met elektrisch gereedschap in de woning nodig . Installatie Bij het kiezen van een locatie voor uw Hunter Grand Vista

Meer dan ooit